TRAVLE TIDER –

 

 

BANESTEVNER:

–  22. mai: TKS Jær-cup på Lye (100 m, 400 m, slegge for begge kjønn, tresteg for kvinner og høyde for menn). Her kommer Johan til å delta på 100 og 400 m. Noen flere?

–  24. mai: Skjalg-stevne 1 på Stavanger stadion: 100m 1500, kule og slegge for begge kjønn pluss henholdsvis 100 og 110 m hekk.

–  26. mai: Mai-lekene i Haugesund (dette er bare for de yngste, vi har jo ikke så mange av dem ennå)

–  5. juni: TKS Jær-cup på Bryne (del-anlegget ved Bryne vgs) med 100m og spyd for begge kjønn, pluss henholdsvis høyde og tresteg

–  7. juni: Kretsstevne i Egersund. Her har vi ikke fått øvelsesprogrammet, men EIK tar i hvert fall vanligvis godt vare på veteranene.

–  9. juni: KM på Lye stadion. Her er øvelsene 200, 800, 5000, høyde, spyd og stafetter (se egen melding til aktuelle kandidater, andre blir kontaktet etterhvert). Her er det felles påmelding, så send melding til Tore S. (t-ni-sun@online.no, evt. SMS til 902 53 491) eller en annen i sportslig utvalg senest 31. mai. Som kjent betaler klubben startkontingent for de som har betalt medlemskontingent, det er faktisk et supergodt tilbud. Så her er det bare å slå til!

Når det gjelder stafetten er det bare 2 veteranklasser for begge kjønn (35-44 og 45+). Men dersom vi stiller ”rene” lag blir de registrert i statistikken innen den klassen, slik det var når våre raske gutter  i klassen 40-49 år knuste innendørsrekorden på 4X200 m under KM i vinter

–  14. juni: Skjalg-stevne 2 på Stavanger stadion 100, 3000, 800, 400 m hekk, kule, spyd og lengde for begge kjønn

I tillegg til disse stevnene anbefaler Sportslig utvalg at GTI igjen kommer på banen med et mindre stevne i forkant av Hoved-NM og Veteran-NM. I så fall vil 10 000 m, kule og diskos stå på programmet, og muligens en hoppøvelse og en løpsøvelse til. Følg med, følg med!

 

LØP UTENOM BANE (NON STADIA BRUKES INTERNASJONALT)

Her er det bare tatt med løp i nærområdet, tilbudet er jo blitt enormt, og meget variert. Så her anbefaler vi enten å melde seg på Kondis, og i alle fall følge godt med på nettsiden deres (kondis.no).

   19. mai: Haugesund halvmaraton

–  BDO-mila: (Ålgård/Gjesdal). Løpet er en del av Jæren og Dalane langdistansekarusell

–  31. mai :Jentebølgen. Mosjonsløp med start og innkomst ved Kvadrat

–  2. juni: Varhaugmila (den er kontrollmålt!)

2. juni: Suleskar maraton, halvmaraton og stafett, midt i Wenches dronning-rike. Dette er jo et tradisjonsrikt løp for mange GTI-ere, ikke bare Wenche, men også Anne Jorunn, Lise, Dan Olav, Bjørn Magne og flere har gjort veldig gode løp i denne krevende løypa

9. juni: Hovlandsknuten opp i Sauda

Og ennå har sesongen så vidt begynt! Anbefaler å følge med jevnlig også på Norsk Friidrett Rogaland sin nettside, og ikke minst for å sjekke påmeldingsfrister osv. Dessuten dukker det opp overraskelser fra tid til annen. Og nøl ikke med å ta kontakt med noen i sportslig utvalg. Tore S (t-ni-sun@online.no) og Bjørnar (bjornar.heide@gmail.com) er foreløpig de som har utstrakt tilgang til systemet Sportsadmin/MinIdrett som de fleste nå bruker. Vi skal gjøre så godt vi kan med innmeldinger og påmeldinger for den som strever og trenger assistanse. (Tore Sund)

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close