Frankfurt Marathon farges blått.

 

Maratonturer til utlandet i en slags uoffisiell GTI-regi har etter hvert blitt en tradisjon for mange av klubbens medlemmer. De siste årene har det vært større delegasjoner bl.a til Berlin og Firenze. Her har man fått utvidet sin horisont med guidede rundturer, museumsbesøk og byvandringer i godt lag. Da blir man kjent med faste treningskamerater og kanskje ikke fullt så velkjente fjes på en utrolig sosial, trivelig og ny måte. På programmet står det gode middager, messebesøk, pastaparty og taktikkmøter: her er det opp til hver enkelt å velge hvor travelt de vil ha det.

I år er vi en gjeng som har sikret oss rimelig overnatting på 5 stjerners hotell bare noen meter fra start- og målstreken. Rommene er snart fylt opp, men er man rask kan det kanskje ordnes…

 

Det sies jo at de tøffe løper maraton med god trening, de enda tøffere løper uten trening og de tøffeste stiller uten trening og med nye sko. Og siden vi er tøffe, men ikke dumme, så ser vi nå fram til mange fine løpeturer sammen med venner med felles mål. Det er lettere klatre over dørstokken og ut i regnet for en tremils langtur når andre venter på deg. Dermed skal vi støtte og inspirere hverandre til nye framganger, enten man har mange maraton bak seg eller er førstereis. Ut og løp folkens! (John Nicolaysen) 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close