HK-stafetten 2012 – en fantastisk dag.

 

Menn elite og menn senior

Til tross for en del utfordringer i forkant av årets stafett klarte vi sammen, etter god jobbing fra flere, å stable på plass to svært respektable lag. Tilbakemeldingene fra nær alle løperne var at det hadde vært svært gøy å løpe, og at de hadde hatt en hyggelig og sosial helg. Også værgudene viste seg fra sin beste side denne dagen.

 

Menn elite

Det er verdt å merke seg at førstelaget i år løp 7 sek raskere i år enn i fjor. Kanskje noe mindre enn forventet, men man må huske på at vinnertiden i år var 21 sek dårligere enn i fjor. Dette kan selvfølgelig ha noe med at nivået på løperne kan ha blitt dårligere, men også at den tidvis kraftige vinden i første del av stafetten tok godt tak i løperne.

Verdt å merke seg er naturligvis Ørjans råsterke 7.35 på 10. etappe, noe som også ga beste etappetid sammen med Sondre Norstad Moen. Moen, en løper som tidligere har løpt godt under 29 minutter på 10 000 m gateløp.

Lagleder vil også løfte frem Timmy som slo Tore O.s sterke 3.21 på første etappe i fjor med 1 sek. John gjorde til tross for en lei skade på oversiden av foten et heroisk løp, kun to sek bak Rasmus sin sterke tid i fjor på 8.etappe. Vi håper vi får med begge villmennene til neste årJ Også gode etapper av Thomas, Vidar og Tore O. var med til gjøre at vi til slutt kapret 15. plassen, og med stor sannsynlighet er klar for nok et år i det gode selskap i 2013. Vanligvis får de 17. beste beholde plassen. Vi får vite mer sikkert om en ukes tid.

Menn senior

Menn senior løp i år hele 3 min og 38 sek raskere enn i fjor. Her merker vi oss særlig gode etapper av Bjarne, Kjell, Eughan, Roman og Jørn-Atle.

Vi gleder oss til fortsettelsen og håper og tror at klubbens sportslige suksess på herresiden vil fortsette fremover. (Tom Erik)

 

 

 

Kvinner elite og kvinner senior :

I flott vær og med en stor folkemengde løp GTI sitt damelag seg inn til ellevte plass i eliteklassen i Holmenkollstafetten. Med tre plasser opp fra fjoråret, er dette noe av det beste laget har prestert siden opprykket til eliteklassen i 2001. Stor treningsglede og godt samhold i jenteleiren er nok hovedårsaken til denne prestasjonen.

Til tross for fravær av Wenche Kvæven, Anne Østbø Frafjord og nykommer Kristina Vaardal-Lunde, endte laget med en slutt tid på 1.06.06, som er en fremgang med 40 sekunder sammenlignet med i fjor og 2,5 minutt sammenlignet med 2010.

På elite-laget deltok: Nina Kristin Holta, Elise Hay Opsahl, Anne Christine Lode, Lene Rørvik, Kristin M. Larsen, Siv Hilde Houmb, Kari-Anne V. Billingstad, Cathrine S. Henriksen, Signe Emilsen, Anne Jorunn Hodne, Janne Elin Vatnaland, Brita Rommetveit, Alison Matthews, Sara Møller og Amy Mir.

Også damenes seniorlag gjorde en fremragende innsats, og rykket opp to plasser fra fjoråret. Laget endte med slutt tiden 1.15.45.

På seniorlaget: Britt Hege Nicolaysen, Unni Næss, Malin Galta, Nina Kristin Holta, Grethe Marie Ledsaak, Angelina Fougner, Gers Lise Nordbotten,Cathrine S. Henriksen, Lena V. Billingstad, Lene Rørvik, Britt Heskestad, Jane Tvedt Jensen, Milfrid Melberg, Anne Christine Lode og Maureen Mesaros.

Takk til alle for en super innsats og positiv innstilling for at vi igjen skulle klare å få dette til. Neste år skal vi forbede oss enda mer på hver enkelt etappe ved å trene mer på hurtighet og øve vekslinger.  Gleder meg allerede.( Kari-Anne)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close