Et eventyr.

 

Til tross for fravær av Wenche Kvæven, Anne Østbø Frafjord og nykommer Kristina Vaardal-Lunde, endte laget med en slutt tid på 1.06.06, som er en fremgang med 40 sekunder sammenlignet med i fjor og 2,5 minutt sammenlignet med 2010.

På GTI laget deltok følgende damer: Nina Kristin Holta, Elise Hay Opsahl, Anne Christine Lode, Lene Rørvik, Kristin M. Larsen, Siv Hilde Houmb, Kari-Anne V. Billingstad, Cathrine S. Henriksen, Signe Emilsen, Anne Jorunn Hodne, Janne Elin Vatnaland, Brita Rommetveit, Alison Matthews, Sara Møller og Amy Mir.

Også damenes seniorlag gjorde en fremragende innsats, og rykket opp to plasser fra fjoråret. Laget endte med slutt tiden 1.15.45.

På seniorlaget deltok følgende damer: Britt Hege Nicolaysen, Unni Næss, Malin Galta, Nina Kristin Holta, Grethe Marie Ledsaak, Angelina Fougner, Gers Lise Nordbotten, Cathrine S. Henriksen, Lena V. Billingstad, ,Lene Rørvik, Britt Heskestad, Jane Tvedt Jensen, Milfrid Melberg, Anne Christine Lode og Maureen Mesaros.

Takk til alle for super innsats og positiv innstilling for at vi igjen skulle klare å få dette til. Neste år skal vi forbedre oss enda mer på hver enkelt etappe ved å trene mer på hurtighet og øve på vekslinger.

Gleder meg allerede! Kari-Anne”

Det var damene som oppnådde klubbens beste plassering I årets HK-stafett, men det var mennene representert med Ørjan som hadde den beste etappetiden, Ørjan løp 10. etappe (2.860m) på 07:35, eliteklassens beste på denne etappen. Det var også blandt guttene GTI sin yngste og eldste deltaker var representert ved Håvard (15) og Dan-Olav (67), de smilte like fornøyde begge to. Våre fire lag gjorde en kjempeinnsats, gratulerer til dere alle med vel gjennomført stafett. (Jane)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close