TUI Hannover Marathon og BIG 25 Berlin.

Regine Benz, med ny personlig rekord i Hannover -Marathon med tiden 3:27:44 -som forøvrig er innenfor samme minuttet til den personlige maraton rekorden til Dan-Olav Tjessem Meling (i Beijing i 2001). Dan-Olav løp samtidig det

gamle legendariske BIG 25 BERLIN (25 km, som har sin opprinnelse fra 1981 i de franske styrkene i Berlin etter krigen) på tiden 1:58:10. Begge to fikk 4.pl. i hver sin klasse F45 og M65 av hhv. 62 og 89 deltakere i klassene. Dan olav var 3 sek. fra 3.plass og Regine 7 sek fra 3. plass !

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close