Medlemsmøte i GTI 07.05.12:

Det har i en lengre periode vært en konflikt mellom styret og GTI sin hovedtrener, Einar Søndeland. Konflikten startet etter at det på årsmøtet i år ble vedtatt at det skulle settes av midler til å ansette en daglig leder i klubben. Einar Søndeland ble tilbudt stillingen, men valgte å takke nei. I etterkant av dette har styret i GTI, sammen med Einar Søndeland, jobbet for å komme frem til en avtale til det beste for klubben, som begge parter kunne akseptere. Dette arbeidet har vi dessverre ikke lykkes i. Einar Søndeland ønsket ikke lenger å være involvert i det sportslige arbeidet i GTI så lenge nåværende styre ble sittende, konflikten mellom ham og styret var for stor til at det ville være mulig å få til et godt samarbeid.

Medlemsmøtet 07.05.2012 måtte derfor ta stilling til om det sittende styret burde trekke seg, eller om det var ønskelig at styret skulle fortsette sitt arbeid i klubben. Det ble gitt en kort innføring i konfliktens kjerne, før det ble åpnet for spørsmål fra medlemmene. Medlemmene var tydelige på at de ønsket at Einar skulle fortsette som trener og motivator i GTI. Det viktigste for medlemmene var likevel at den sportslige delen ble ivaretatt, spesielt i forhold til fellestreningene og oppfølging av enkeltutøvere. Situasjonen slik den har vært siden mars, er ikke holdbar.

Det gikk klart frem av medlemsmøtet at styret fortsatt har medlemmenes tillit og styret blir derfor sittende. Som en konsekvens av dette har dessverre Einar Søndeland trukket seg fra GTI.

Styret vil jobbe for å få plass en god løsning på den sportslige delen så fort som mulig. Fellestreningene på Stavanger stadion tirsdager og torsdager vil gå som normalt.

Styret i GTI

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close