Vårens vakreste.

Hvilken plass vi kommer på ? Om man setter ny pers på etappen? Om man løper fortere enn den som løp samme etappe i fjor? Se, det er ikke viktig. Det som betyr noe er at vi skal gi alt. Stemningen vi kjenner på med lagkameratene når vi samles rundt lagleder for en peptalk og en siste gjennomgang av mer eller mindre viktige praktiske detaljer; husk hvor vi står i vekslingsfeltet, husk dobbeltknute på lissene så vi ikke står uten sko halveis, husk grundig oppvarming i god tid før vi få pinnen… Og vi lytter.

Og så krysser vi mållinja vår og stafetthosten setter inn. Noen satser påen slurk hostesaft, men de fleste av oss lindrer den best med en kald pils i sola der vi samles for skryt og selvskryt. For det er lov på en sånn dag! Før vi samles for en trivelig middag med gode venner. Kan det bli bedre? Er det rart vi gleder oss?

Sees i Oslo godtfolk! » JN

 

Litt info:

Da skulle det meste være klart for GTI sin deltakelse i årets Holmenkollstafett. Lagoppsett, reise og overnatting er på plass.

 

Vi stiller med fire lag i år som i fjor, men i år løper også guttene i eliteklassen. Vi stiller i klassene: kvinner elite (F6) , kvinner senior (F7) , menn elite (F1) og menn senior (F2)

Arrangøren idrettsklubben Tjalve ønsker igjen velkommen til «Vårens Vakreste Eventyr» – norges største løpsfest. I 2011 deltok 2000 lag med tilsammen 30 000 løpere. Tjalve har stor tro på deltakerrekord i 2012. Det er litt av et arrangement.

Første start i årets stafett er kl 14.30 fra Bislett – elite kvinner. Mer info   http://www.holmenkollstafetten.no/

Vi samles til infomøter på Grand på lørdag, damene kl.10.30 og mennene kl. 11.30.

 

 

 Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close