Ali og Thomas løpsvinnere i helgen

 

Kondis.no har idag som toppsak fyldig rapport fra Strandaløpet i Sokndal med flere GTI løpere høyt oppe på resultatlista

Thomas Hetland suveren seier på gode 22.01 i det 6,2km lange gateløpet som fredag ble avviklet for 35.gang. Våre øvrige konkurranse glade GTI løpere fra Egersund fulgte flott opp. Kjell Torstein Nodland tok en fin 2.plass i den store klasse 40-49 med tiden 24.42, Jan Hetland også han fin 2.plass i klasse 50-59 på 26.04 mens Kjetil Torgersen med tiden 23.43 ble nr 4 i klasse 30-39år

Lørdag så det ut som at fredagens tøffe 6,2km ikke affiserte Thomas det minste. Lettbent og uanfektet feiet han gjennom Unheimløpets kontrollmålte 10km på 37.43 på en dag hvor vinden ble meldt til vindstyrke 10 på flate Jæren, noe også vinnertiden til Jarle Risa bar preg av. Etter at Jarle rutinert la seg tett i rygg på Skjalgs Simen Bergseth og Jan Erik Wergeland fra Sandnes i løpets første halvdel, kunne han spurte inn til seier på ordinære 33.31. Jarle løp 10.000 på bane på 31.58 like før avreise til Berlin Maraton i fjor, hvor han forøvrig løp på imponerende ny pers på 2.25 tallet.

Det er ellers nå klart at dagens dyktige arrangører – driftige Undheim – stiller med hele 30 løpere i følge til årets Berlin Maraton, og kommende helg stiller laget med 2 aktive lag i Holmenkollstafetten.

Gledelige nyheter fra Undheim er ellers at Britt Hege Nicolaysen idag var tilbake i løypa. Britt Hege var en av våre bejublede deltakere under NM terrengløp i Strandebarm for 2 uker siden med individuell medalje 1.dag og som med noe feber i kroppen løp en stafett etappe 2.dag, for like etter hjemkomst  åke rett til sykehus med masse mer feber i kroppen.

Siv Houmb var noe umotivert og misfornøyd idag med 45.04 på 10km idag, men løp tirsdag et kortere terrengløp på annen kant av landet som ble en langt bedre opplevelse.

Ellers utenom Solveig Nicolaysen som trosset vindkulene godt tilbakelendt i trillevogna til pappa John, var dagens GTI stolthet den 3.kvinnelige GTI aktive løper.

Allison Matthews eller Ali Hughes som vi sier må være hennes artist navn gledet med enda mer lettbent flyt, da hun med 42.50 ble klar vinner av Undheimsløpets 10km. Med 42.39 som vinnertid for Ali i fjor under gunstigere løpsforhold, er det tydelig at Ali nå har fått Rotterdam maraton ut av bena. Vi skal ikke invitere til kommentarer til denne løpsrapport ved å regne på forskjeller mellom en 10km med eller uten vind, bare si at dette var oppløftende og at det lover bra også for Ali før kommende lørdags debut i Holmenkollstafettens eliteklasse

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close