Tinestafetten og Hydro Rundt

Tinestafetten

– Bjørg Hagen og hennes medhjelpere kan tidlig torsdag formiddag ønske 159 påmeldte lag velkommen til stafett gøy på Stavanger stadion. Inkludert lagenes 8 løpere, 2 reserver og lagledere vil over 1600 aktive, samt lagenes lydhøre heiagjenger lede til det største deltakerantall som noen gang har innfunnet seg på nye Stavanger stadion

– Bjørg – en av GTIs største løperprofiler – som under årets innendørs veteran NM pulveriserte alle tiders gjeldende norske rekorder på såvel 800m som 1500m har månedsvis lagt ned et større arbeid med å forberede denne store festdag for fremtidens mulige nye friidrettsutøvere.

Det skal løpes 8x200m og en overfylt tribune heier frem sine helter.

– Over hele landet, hele fylket arrangeres paralelle konkurranser denne dagen, de fleste av skolene i Stavanger og omegn har valgt å samles til stor mønstringen på Stavanger stadion, hvor rundt 130 lag deltok i 2010 og 2011, Tinestafetten.no’s sist oppdaterte oversikt viser 159 påmeldte lag i år

 

Hydro Rundt

– er et mosjonsløp på 5km. Lett løype, det er lov å gå. Rogalands største mosjonsløp med ca. 2000 påmeldte i 2011.

– Hydro rundt arrangeres i år for 38.gang, går rundt Hydro Karmøys fabrikkområde på grus og asfalt underlag og blant få mosjonsløp uten klasseinndeling.

– Idag 4.mai er siste dag for påmelding via nett til den nette pris kr 50 pr deltaker. Se full informasjon på http://www.hydrorundt.no

– Underholdning fra hovedscenen starter kl 1720 og løpsstart kl 1830. Glatrimmen og GTI har flere ganger mønstret flere deltakere, noen kan skilte med opp mot 15 flotte Hadelands glass som er løpets deltaker premie, og Odd Inge Finne – en av løpets ildsjeler og sentral i hovedkomiteen – deltar i nær samtlige av GTI sine halvmaraton løp hvert år

– Frem til 2 timer før start er det mulig å etteranmelde seg, mot et tillegg på kr 50.

– Abdellah Ben Zaiter (butikksjef i Z på Jorenholmen), Thomas Hetland og Kim Ståle Haugerø er blant GTI løperne som har løpt fortest Hydro Rundt, Bjørg Hagen blant de raskeste kvinner – et løp hvor langt mer enn halvparten bruker mellom 30-50min på denne flotte 5km utflukt på Karmøy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close