Storeslem i dameklassen på Strandamila.

Nærmest henne fulgte Ally Matthews som forøvrig kom direkte til start fra topptur på ski. På tredje fulgte nok ei lokal stranda-jente, nemlig Milfrid Melberg. Dermed ble gutta satt litt i skyggen. Men de tre som stilte fikk en flott opplevelse der lokalbefolkningen hadde gått mann av huse for å heie deltakerne fram i solsteiken. Best av GTI-gutta ble denne gang John Nicolaysen på 5.plass fulgt av Bjørn Magne Svines på 7. og Eoghan O’Neill på 9. Totalt løp 83 på tid mens 653 trimmet seg til mål i den 10,6km lange og noe kuperte løypa.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close