Siddisløpet med flere GTI helter

Ifjor løp Tore Olav Kristiansen Siddisløpet på 28.29 et par uker før han med en god 1.etappe (1200) på Bislett bidro til til 2.plass og opprykk til eliteklassen. Det ble mye jobb og mindre trening etter dette, men under høstsesongens avslutning i Haugesunds Djupadalten var Tore Olav igjen på hugget, og idag viste han at vi kan vente litt av hvert fremover, en ny 1.etappe på Bislett venter om 2 uker – nå mot langt tøffere motstand

Tore Olav satset så voldsomt fra start idag at han likegodt løp fra den ene skoen. Når vi likevel registrerer 26.44 i år 1,45 min fremgang fra et allerede brukbart nivå var dette kanskje dagens største overraskelse blant GTI løperne.

Tom Erik Halvorsen har vi på treningen lenge sett begynner å få effekt av endret løpsteknikk med langt mer strekk i hofteregionen. Idag fikk vi bekreftelsen. I fjor løp Tom Eriks klubbkollega Trond Arne Rugland med 30.16 på 10km gateløp samme våren Siddisløpet på 25.29. Idag var Tom Erik bare 29 sek bak Trond Arnes tid 2011. Ai ai – vi vet at Tom Erik vil knuse egen etappetid på fjorårets «berg og dal» før Timmy viderebefordrer pinnen til samme Trond Arne Rugland

Flott løp også av Erlend Engum med 28.34. Vidar Gunnarsson 11sek for sent over streken for å se 29 tallet for første gang, men 1,54 fremgang fra i fjor helt supert Vidar!  I veteran klasse 45-49 var John Nicolaysen 2 sek for sent for å greie drømmegrensen 28min. Her løp ellers Gunnar Eiterjord på 28.42, Roman Benz på 29.12, Gjermund Hellerud på 30.18, og enda en fast på trening med superfremgang i voksen alder: Jørn Atle Erichsen 33.25 i fjor, nå ble det 32.38, hurra.

Stig Magne Loftheim som var nestbest på den første 1800m motbakke testen opp Grannes Terrasse, ser vi har fått ligge med damene natten over…og så lenge det varer…vi har gitt beskjed til arrangør Skjalg at resultatliste på løpets hjemmeside søndag morgen også hadde puttet Kari-Anne Veen Billingstad litt skjult inn blant herrene…natten over

Hyggelig gjensyn også med Kim Ståle Haugerø som håpet på 35 min med sitt begrensede treningsgrunnlag, han landet på 32.07

 

I sitt siste år i klasse 35-39 løp Kari-Anne Siddisløpet på 33.01. Ifjor løp hun ikke men i 2010 en solid forbedring til 32.22. Vinteren 2011/2012 ble det mange fine økter med nye og etablerte GTI jenter i Sandneshallen. Kan hende nettopp de litt lengre intervall øktene her ble det forløsende, 51 sek. fremgang til 31.31 er inspirerende

Elise Hay Opsahl så ut som hun lå i spesialtrening til Norabakken – 2.etappe fra Bislett som følger om knappe 2 uker. Trippet lett opp til Stokka platået fra stien ved vannet. Elise ble først ved spurtpris merket – kr 500 rikere. Og det gikk jamt fort også videre. Endet på 3.plass med 31.25 som er en fremgang på hele 68 sekunder fra i fjor

Om vi holder unna Vigdis som var med GTI frem til 2007 og Kristin Mauland Larsen som en gang på 90 tallet løp under 30 minutter, så har vi kommet til følgende GTI adelskalender i Siddisløpet basert på siste 6 års bestetider, foreløpig 6 sjekket opp…

1. Anne Jorunn Hodne 30.18

2. Wenche Lægraid Kvæven 30.23

3. Elise Hay Opsahl 31.25

4. Kari-Anne Veen Billingstad 31.31

5. Lene Rørvik 31.50

6. Anne Østbø Frafjord 32.08

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close