John kjempeklar til Siddisløpet

 

Torsdag på treningen ble vi bedt om å sjekke hvem som i hans klasse Birken kom i mål 4 sekunder for sent til å ta ham…tror ikke det var Nordthugen så rask er ikke John ennå…

Men, lørdag er det duket for en av oss løperes store festdag – Siddisløpet – og blant dem som er uttatt på elitelaget er John som løper utfor etappen. Det store spørsmålet til imorgen blir:

Hvor mange på elitelaget løper på 28 minutter eller bedre?…og for jentene, vil noen løpe under 32 minutter? Flere har fikset det før, mange er nok ikke langt unna hvis det er krutt i maskineriet også i midtpartiet av løpet, når de fleste slukner hen som følge av at vi i år trodde vi var verdensmestere de første 2 kilometerne

Ingen nevnt, ingen glemt heter det, så denne gang ble bare John nevnt siden han tidligere tross steinhard trening enda ikke har vært under 29, vi tror John fikser også dette. John er i knallform og langt bedre enn under testløpet

Før / etter løpet pleier GTI ellers ha sin samlingsplass inntil skogholtet ved gjerdet litt nedenfor scenen. Her vil lagledelse gi gode råd om at oppvarmingen starter ikke 10-15 min før løpet, men helst en time før start – som for hovedløpet er kl 15. Vi har ikke planlagt noe felles etterpå så langt, men her er vi åpne for gode forslag

Alltid gøy å analysere løpet etterpå…

Så regner vi med at stevnespeaker Atle Tanum som da Siddisløpet het Ingrid løpet smelte til med 23.58 (1988) rundt vannet, som med 8.04.88 på 3000 (1987) i sine beste dager og med 1.12 på halvmaraton på Sola da han var nesten 50, igjen klarer å oppdatere publikum i målområdet, om løpsutvikling helt fremme i feltet, hvor vi foreløpig vet at flere av landets aller beste vil delta.

Møt frem i solen i morgen, så får du vite alt

Til løpere og til arrangør Skjalg – lykke til i morgen!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close