Parkløpets ukjente vinnere

 

Kristina gleder seg veldig over å få være med voksne jenter i GTI miljøet, og mens noen av hennes lag-kolleger løp Bersevannet rundt i Bjerkreim eller terrengstafett i Strandebarm søndag, finner vi noe bortgjemt på resultatlista for menn at hun med 7.16.6 er klar vinner blant jentene på kortløypa 1975m foran Madeleine Rettore som grunnet en teknisk glipp er oppført øverst med 8.08.5

Frew Zenebe Brkineh fra Sandnes er heller ikke blant de navn vi finner med uthevet skrift i sportsoversiktene. Likevel, skal vi være klar over at Frew innimellom løper helt strålende i terrenget. Meget gode løp i Arboret Trimmen senhøstes. Men mest imponerende er hans oppsiktsvekkende sterke 5.plass under NM terrengløp lang løype i Trondheim i september.

Nå sist lørdag gjentok Frew bedriften ved igjen å løpe inn til en råsterk 5.plass i NM terrengløp kort løype (3km) like i hælene på vår egen Ørjan Grønnevig. Søndag så det ikke ut til at hans kraftinnsats i NM hadde kostet ham det minste, klar seier i Parkløpets 7km på 21.47.7, få sekunder bak egen bestetid fra i fjor 21.41.6. Vi noterer ellers fra Kondis.no sin rapport fra Sandvedparken, at gledelige 100 deltakere var på plass…økende interesse overalt…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close