April – tett som hagl med løp

Gledelig mange på GTI treningens fartsøkt torsdag, og med denne iver er det ikke bare tøff kamp om plassene på elitelagene, men vi ser at våre 1.lag hhv. kvinner og menn senior vil hevde seg på en helt annen måte enn forrige 3 år, hvor vi har stilt med 4 eller 5 lag.

Endelige uttakskriterier ikke satt, men verken Siddisløpet, andre mosjonsløp/maratonløp eller tidligere meritter gir indikasjon på hvor våre løpere best gjør nytte for seg og sine lag. Følgelig vil det være helt avgjørende å løpe testløpene, dersom man ønsker posisjonere seg for elitelagene. Mulig vi også melder på et mix lag, iveren er i hvert fall upåklagelig…

16 etapper, muligens 20 etapper som vi definerer som sprint eller langsprint etapper skal vi finne folk til – forøvrig uttallige mange poenger å gripe fatt i den snaue måned som gjenstår før vi igjen homogent er tilstede i selskap med mer enn 30.000 løpere i Holmenkollstafetten lørdag 12.mai

s

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close