FØRSTE TESTLØP FOR HOLMENKOLLSTAFETTEN


Det var stor stemning under det første testløpet før årets Holmenkollstafett, på tross av sur nordavind og +5. Litt av en utfordring dene gangen: 1800 m nedover fra Ullandhaugsområdet, eller tilsvarende løype opp. En skikkelig manndomsprøve med andre ord. Likevel imponerte tre av våre sprekeste damer mest, Elise, Kari-Anne og Cathrine tok like gjerne en “dobbel”, både opp og ned med få minutters mellomrom. Og de var like blide etterpå. Et hyggelig gjensyn med Nina Kristin også, etter mye skader de siste to årene løp hun elegant fra sine medsøstre som nok hadde litt syre i beina allerede. Så her har GTI en imponerende kvartett , og uten å forskuttere noe, tror alle løp seg rett inn på elitelaget for damer med dette.

Flott innsats også av de løpende mannfolka. John imponerte stort nedover, ikke overraskende raskest av alle på denne biten. Oppover var det vår irske langløper Eoghan som var raskest, han sto denne vanskelige distansen på en meget imponerende måte. Stig fulgte like i hælene, men også Vidar leverte et flott løp. Imponerende å se hans store framgang. All ære også til årets terrengkretsmester i superveteranklassen Bjarne, som kom inn til en god tid, og tok seg absolutt helt ut. Men også han var like blid etterpå. Humøret i troppen er iallefall på topp.

Det blir sannsynligvis bare ett damelag i år, men til gjengjeld blir det MEGET godt. Tidene i går tyder også på et meget sterkt elitelag i herreklassen, men mannfolka håper også å kunne stille et andrelag i tillegg til elitelaget. Det avhenger av oppmøte og innsats på de neste testløpene (info på nettsiden til GTI). De neste er som kjent lagt til Stavanger stadion den 19. april (600 m), deretter 1200 m samme sted den 24. april. I tillegg vil Kari-Anne kjøre en omgang til som i går den 17. april, opp og/eller ned fra Ullandhaug. De som er aktuelle vil få beskjed per e-post.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close