GTI-løpere i Bergen Maraton.

Det ble tre klasseseire for våre kvinnelige løpere i Bergen Maraton i helgen. Anne Jorunn Hodne vant ikke uventet klassen kvinner senior på halvmaraton med 1.22.19, og satte med det resultatet løyperekord. Hun har fra tidligere også løyperekorden i hel maraton. I klassen K 20-22 vant Janne Elin Vatnaland med den gode tiden 1.30.38, mens Lise Lithun var vår eneste representant på hel maraton, hun vant sin klasse 50-54 med 4.22.12. GTI sin eneste mannlige løper denne gangen, Bjarne Skumsnes, ble nr. 3 i klassen 55-59 med 1.38.11, ut fra resulatatet synes det som om han har slått sin tvillingbror Magne med noen sekunder i innspurten. Bilder og god reportasje som vanlig på kondis.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close