Holmenkollstafetten 2012.


Testløp:

29/3: Bakke testløp 1800m – Fremmøte parkeringsplass Ullandhaug kl 1900. Test nedoverbakke og oppover. Løype gjennom Grannes Terrasse
19/4: Sprint etapper 600m. Fremmøte Stavanger Stadion kl.1930
24/4: Tempo etappe 1200m. Fremmøte Stavanger Stadion kl.1930

Vi oppfordrer alle medlemmer i GTI som ønsker å bli med til Oslo for å delta på ”årets vakreste eventyr” om å sende mail til sportslig utvalg teh28@hotmail.com : navn, rom for en eller to netter, om du blir med på felles middag etter løpet og eventuelle spørsmål.

Reisen er egenandel. GTI dekker en natt på Grand hotell, det er reservert en del rom for to døgn, så de som ønsker en ekstra natt betaler den selv fra kr. 550,- (pris i trippelrom). Du må være medlem i GTI (se info hjemmesiden). HK-stafetten er litt alvor, sosialt og svært gøy.

 


Mer info følger.

 

 

 

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close