Orremilå 2012, Anne Jorunn suveren vinner i dameklassen.

Orremilå lørdag 10.03. fikk en gledelig oppgang i antall deltagere. Jan Refsnes og sine trofaste hjelpere hadde mobilisert ekstra i år, og når også løpet var en del av Jæren og Dalane langdistansekarusell gjorde det sitt at hele 121 løper som fullførte dette løpet.

Løpet gikk i en fin trase rundt Orre sentrum, men en del vind gjorde forholdene til dels tøffe for løperne. Jarle Risa fra Undheim IL vant i suveren stil. Flere GTI’er hadde tatt turen for å løpe dette flotte løpet, og det var nok en gang Anne Jorunn Hodne som gjorde det best. Hun løp inn til suveren seier i dameklassen og var også nummer 8 totalt i mål. Jan Hetland, Kjell Nodland og Thomas Hetland hadde i liket med Hodne også tatt turen fra Egersund for å løpe og alle kom i mål i fin stil.

Dan Olav T Meling, Thoralf Andreassen og Gunn Tofte hadde tatt turen fra Stavanger og de løp et flott løp. Dan Olav som er 66år imponerer stadig med sine flotte prestasjoner og ikke minst sitt gode humør på ulike løp omkring i fylket.

1 Jarle Risa Undheim IL 33.40

8. Anne J Hodne GTI 38.09

13 Thomas Hetland GTI 39.21

34 Thoralf anfreassen GTI 44.05

36 Dan Olav Meling GTI 44.10

39 Gunn E Tofte GTI 44.58

40 Jan Hetland GTI 45.24

48 Kjell Nodland GTI 46.27

 

 

http://www.kondis.no/orremilaa-i-sterk-vind.5028384-127676.html

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close