Torsdag: en ny milepæl i GTI historien

 

John – med sitt fenomanele trykk på trening denne uka, sitt alltid gode humør og dertil flotte fremganger

Tom Erik – som fra desember/januar har blitt en nesten helt ny løper med flott forbedring av løpsteknikk

Tore V – som også han iherdig jobber videre med å komme gjennom grunnperioden av basistrening

Paul M – jobber i den andre hovedstaden, likevel mye på reise til tross, han gjør alt for å rekke torsdagstreningen, og også her går det virkelig unna

– tøffe barske gutter får ha oss unnskyldt, men denne gang gledet det kanskje enda mer at vi ser flere jenter enn gutter på fellestreningen inne, og flere kan være i anmarsj hører vi så dette blir spennende fremover mot datoene for testløp til Holmenkollstafetten

Cathrine Stabel Henriksen – stråler som en sol på hver eneste trening, tilsynelatende smittsomt, og for en fremgang! Ikke på langt nær i Norgestoppen ennå, men med så rask fremgang som vi ser fra Cathrine, kan det godt være at veien ikke er veldig lang

Siv Houmb – miljøskaper av rang. Siv var den av alle GTI jentene som på banetrening egentlig åpnet en ny verden. Med sin sterke innendørs debut på 3000m for vel et år siden, så vi at denne triatlon utøver nok hadde løpt en del før. Siv sin iver til å ikke bare trene, men å følge opp at andre kommer til  – uansett hvilken arena klubben finner ut det er lettest å skape miljø – har ledet til at vi finner flere grupperinger i gruppa, at ingen føler seg alene på treningen. Sakte ser det ut som den langvarige periode med behandlinger hos fysio har hjulpet, at Siv igjen kan gi full gass uten at det er vondt noe sted

Ashley Allen – from Washington, men snakker snart norsk hun også – på trening med GTI for første gang, derfor måtte vi be henne ta det veldig rolig, kjøre kun den første intervall serien. Jenter er flinke å støtte hverandre, vi tror Ashley kan bli varig tilvekst

Elise Hay Opsahl – ikke alle mannlige løpere som noen år har trent jevnt og trutt greier å løpe maraton på 3.24. Med denne tiden (3.24.28) startet Elise sin maraton karriere i New York 2010. Elise løper som alle andre variert, men fast på menyen i sommerhalvåret er intervall trening på Stavanger stadion. Det kan se ut som at banetrening er effektiv også for Elise. Under Oslo Maraton sist høst var NM maraton 2011 lagt inn. Dermed mange av landets beste løpere på plass. For Elise endte det med en imponerende 5.plass i senior klassen, tid 3.06.06 mer enn 20min forbedring på mindre enn 1 år. Så klart var Elise på plass også torsdag

Ali Matthews – er sammen med Anne Jorun Hodne og Randi Edvardsen klubbens sterkeste på Ultra maraton. Ali er usikker om hun har nok tempo i kroppen. Igår forsøkte Ali å ta et nytt steg, å forsøke henge på råsterke Elise og Cathrine på kveldens kort intervall serier. Litt justering av steget, fra sprintsteg til langdistanse steg og vips så var hun der, flere sekunder raskere – en flott opptur. Ali var sterkere enn hun selv var klar over

Aj aj – vi gleder oss til neste trening, når alle på vinterferie fjellet er tilbake i byen

Og til helgen er GTI representert med daglig leder + Thomas Hetland, regionens mest produktive leverandør av løpsreportasjer til Kondis – når Kondis sitt landsmøte starter i Oslo om vel en times tid, med påfølgende landsmøte forhandlinger lørdag/søndag og med 50 års jubileumsmiddag lørdag aften

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close