KM innendørs – strålende interresse

Vi har tittet litt i listene og man skal ikke se bort fra at hvis alle 3 vekslingene stemmer, så kan GTI gutta løpe raskere enn beste notering i klasse 40+ våre har tiden inne…men det skal løpes først…i Sandneshallen førstkommende lørdag/søndag

Stevnet blir debut stevnet innendørs for flere nyinnmeldte, vi ser distanseløpere som våger å konvertere til sprint og for alle som løp rundbane stevne i januar, blir det nå en ny mulighet til å få sine tider godkjent som offisielle resultat

Så er det å håpe at ekstremt mye trening holder til det ualminnelig tette konkurranse program som fremgår av oversikt påmeldte. Spesielt eksplosive øvelser sprinterne skal opp i, setter krav til kapasitet / treningsgrunnlag.

Vi er ekstra spent denne gang på lagets største grossist av NM medaljer i veteran klassene. I de 4år som Johan Andreas Løland har trent med oss har høy grad av egentrening bidratt til at Johan har slåss om NM medaljer i klasse 50-54 i alle sine øvelser. Johan har i tillegg gjort justeringer på ernæringssiden. Helt utmerket når vi ser så mye seriøsitet i treningsarbeidet også i de voksnes rekker.

Dette som Johan er eksponent for i tillegg til Tore Sunds store entusiasme for å løfte en samlet veteranflokk videre, bidrar til at det vel kan antas å bli umåtelig mye moro utover i sesongen, også på veteransiden

Nylig var vi i møte med anleggseier Stavanger Kommune. Vi gikk ut av dette møte med hodene høyt hevet. Det er en fornøyelse å drive planlegging av veteran NM på Stavanger stadion 14-16.september, når så mange gode krefter støtter opp om at lagene og dets utøvere skal gis gode konkurransevilkår i Stavanger – på kommunale og interkommunale anlegg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close