Heldig grisen

Våre yngste jenter og gutter, et par seniorer og et par veteraner er klar – 8 dager 16 økter (2 økter på utreise og hjemreise dag)

Også for 2år siden valgte GTI training camp i Marbella, i år håper vi å finne enda flere spennende kroker bl.a. takket være SVAFAS klubbens nye imøtekommende hyggelige sponsor

Så undres da noen at med så mye trening, er det jo ingen vits i å delta under innendørs KM dagen etter vi kommer hjem. Til dette er å si at blant de 7 siste økter før KM, så inngår recovery jog eller rolig langtur på 6 av disse

Det er meldt sol og temperatur like oppunder 20 hver dag (obs yr.no og storm.no avviker med fra 4 til 8 grader fra virkeligheten i sine prognoser, dette har vår research innhentet fra rimelig pålitelige kilder)

Å gå på ski er også en utmerket måte å trene på for friidrettsutøvere, og nå som man kan kjøre intervallarbeid med ski også på kuperte Golfbanen ved Stokkavannet, kan man jo erstatte timene i bilen til å trene enda 2-3 timer ekstra

Turen t/r Malaga kostet 1870 inkludert Norwegian tillegg (begge veier) for å ha med en koffert. Bo og matutgifter er tilnærmet gratis og leiebil går over klubb budsjettet. Neste gang blir du gjerne med du også? Men, slik grise flaks som denne gang…kan vi ikke love…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close