Norge flest deltakere i Marcialonga

Gunnar Eiterjord er en av GTIs aller beste langdistanse veteraner  halvmaraton/maraton. Søndag holdt Gunnar en marsjfart kun 42 sek saktere pr km enn Petter Nordthug jr og med tiden 3.43.45 på 70km ble Gunnar nr 243 i løpet som bare fra Norge hadde 2399 i mål.

Da det gjenstod 6km av løpet gikk Audun Laugaland fra Hjelmeland i brudd og opparbeidet seg noen meters ledelse. Like før den 3km siste lange motbakke opp til mål startet hadde Aukland brødrenes 4 manns team kjørt lagtempo så tøft at Laugaland ble innhentet og i år som i fjor ble Jørgen Aukland vinner med tiden 2.55.37. Bror Anders fulgte 2 sek bak og som foruten å være i verdenstoppen på skiløpernes langdistanse cup, også har individulle NM medaljer i friidrett på bane

Audun Laugaland gikk inn til en strålende 8.plass som 3.beste norske på 2.56.49 vel 6,5  sek foran selveste Petter Nordthug jr. på 10.plass. En av Sesilåmis største profiler Svein Tore Sinnes ble nr 39 på 3.07.39

Vi finner ellers flere friidrettsfolk høyt oppe på listene også i dameklassen. Tidligere norsk mester på 3000m under navnet Cathrine Bendz og som mot slutten av aktiv friidrettskarriere ble til Rogalending under navnet Aarrestad er helt oppe på 35.plass i kvinneklassen med tiden 4.26.06

Bente Fjermestad som for ikke altfor mange år siden løp en superetappe for GTI på «Berg & Dal» i Holmenkollstafetten, ble nr 94 med tiden 5.09.03

GTI løper Britt Heskestad finner vi på 275.plass i dameklassen med 6.05.05, dvs vel 52 min pr mil i 7 mil, det går unna der også

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close