Trond Arne Rugland – ny pers i Danmark

 

Hovden baserte Trond Arne Rugland vil styrke GTI troppen betraktelig når det drar seg mot NM terrengløp, Holmenkollstafett og sesongstart bane

Med en brøkdel treningsgrunnlag sammenlignet klubbens øvrige 3 NM løpere, og med skigåing, løping på snødekte veier eller tredemølle som oppladning til søndagens gateløp over 15km, hyggelig å registrere Trond Arnes løpsgjennomføring

I en gruppe på 6 løpere som kom inn på tider mellom 46.56-47.05, hang Trond Arne relativt uanstrengt med opp til 13km. Så stivnet Trond Arne helt fullstendig i lår og legger, måtte gi fra seg minuttet i løpet av 2km, flott å likevel fullføre. 48.02 var hans tidligere bestetid på 15km gateløp, minuttet han mistet er nærliggende å gjette på å kunne skrives på konto for manglende fartsgrunnlag på bane med lette konkurransesko

Under tøffe vindforhold 3.dag av hoved NM i friidrett i Byrkjelo, løp Trond Arne inn til en sterk 5.plass på 10.000 (30.40.93) og løp ellers på 30.16 i fjor under det åpne Danske mesterskap på 10km gateløp

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close