Solastranden – 162 forhåndspåmeldt

 

Lars Fisketjøn – sportsjournalist i RA – er blant 162 forhåndspåmeldte og en av mange debutanter

Lars Helle – ny sjefredaktør i Stavanger Aftenblad – er blant mosjonsløpenes mange kjendiser som venter til like før start med sin påmelding. I fjorårets halvmaraton på Sola løp daværende sjef i Dagbladet halvmaraton på 1.49.18. Lars har vært ofte å se i flere av GTIs mange lokale mosjonsløp, så se ikke bort fra en prestisjeduell mellom 2 Lars’ere lørdag?

Som skrevet i sak lenger nede på siden, Solastranden halvmaraton utvikler seg nå raskt til et bredde arrangement. Med 162 påmeldt innen online påmelding ble avsluttet torsdag, kan det trolig ventes en 3 doblet deltakelse sammenlignet tidligere år

Hver 4.løper til mål bruker mer enn 1.50 på halvmaraton, en tid som er oppnåelig med noe forhåndstrening.

Eivor Sivertsen Urdahl fyller 12år i år representerer Havørn i Tananager og skal løpe 10km

Håvard Lalit Øglænd fra GTI er foreløpig yngst blant de forhåndspåmeldte gutter på 10km, mens Lasse Benz fra Skjalg – som i likhet med Håvard fyller 16 i år – er yngst blant forhåndspåemldte gutter på halvmaraton

I rekken av debutanter på Sola finner vi 2 fra Bokn IL. Spesielt blant jenter er det en enorm løpsinteresse på øya hvor vi kjører nordover fra Arsvågen, øya med de mange fiskevann og de mange idylliske kroker for hyttefolket – et helt annet landskap inne på øya enn hva som er mulig å oppdage pr bil.

Celine Bokneberg er foreløpig eneste representant for løpsbølgen på Bokn. I august ble hun klassevinner av 10km i Stavanger Marathon med tiden 46.54 lørdag løper hun halvmaraton. En løperkollega av Celine oppnådde høyeste norske klassevis plassering i New York Marathon – samme helg som 3 sjøers løpet

Tilslutt en bønn fra arrangør – og dette gjelder spesielt løpets yngste deltakere – å løpe med kortbukse lørdag er bare tull, vi blir slettes ikke imponert. Når temperaturer i januar måned ligger på rundt 0 og det i tillegg kan blåse, da er lue og sportshansker obligatorisk. Tungt (tett) yttertøy er også tull, man varmer godt opp 15-20min før start, og egen kroppsvarme i tillegg til tights eller ens eget favoritt treningstøy fungerer godt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close