Ørjan: en hilsen fra EM byen

Ørjan Grønnevig er en helt – ikke bare at han løper fort – men at han aldri er syk, at han alltid er på fellestreningen enten plan er å løpe intervall eller bare å dilte med for å inspirere lagkamerater, dette er noe som gjør vår EM helt til noe enda større enn å bare løpe så ualminnelig fort

I mai og juni måned bidro Ørjan hver onsdag som inspirator / treningsveileder for psykisk utviklingshemmet ungdom i deres store sesong mål «SUPERLEKENE» på Stavanger stadion. Nå på høsten er denne treningen gjenopptatt, og Ørjan følger de samme utøverne hver mandag kveld i nye Sandneshallen, etter at han tidligere på dagen har gjennomført sine 2 daglige treningsøkter

Håvard Lalit Øglænd som løp så veldig bra på 1500m innendørs samtidig som Ørjan løp EM i Velenje og som fyller 15år imorgen tirsdag, fikk sitte sammen med Ørjan på flyet til Trondheim lørdag 17.september. En kjempeinspirasjon for en ung gutt å sitte sammen med en som på samme arena et år tidligere var noen få centimeter fra å bli Nordisk juniormester i terrengløp (det ble sølv)

Da Håvards familie sendte Ørjan en gratulasjonshilsen på sms kom følgende svar tilbake:

«Takk, det at jeg gikk på en smell betyr ingenting. Vi har feiret gullet og slutten på denne fantastiske sesongen. Ser frem mot neste sesong sammen med Håvard, sterkt idag og. Skal reise midt på natta»   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close