Jubel i Sandneshallen

Syk, eller ikke syk – det var sykt mange på GTI treningen innendørs tirsdag

 

Så klart vet vi at hovedtyngden av de 29 fremmøtte aktive i mer eller mindre blått forlengst har passert junior alder, dessuten det var farlig glatt ute. Likevel, det er en befrielse å se på hvordan så mange evner å gjøre hverandre gode

4 nye sprintere + Trond Magne samt 2 av våre maraton helter i Firenze (Vidar Gunnarsson og Ragnar Stølsmark) ble i går forhindret å møte til trening, likevel i samme klasse under 35, talte vi igår 9 aktive på trening

Noen skal løpe 1500 eller sprint på innendørsstevne søndag førstkommende, mens andre ser litt lengre fremover og dette gjelder såvisst klubbens mange ivrige i hallområdets kast sektor.

«isje løye d så store som han e» heter det i Tore Tang. Den e gammel nå, men det gamle varer evig kan det se ut som. Vi tenker på det ualminnelige spennende som det brygger opp til lørdag 15.september på 2.dag av NM i friidrett for veteraner på Stavanger stadion

Øvelse – diskos menn

I årets veteran NM finner vi i øvelsen diskos 7 deltakere i klasse 65-69, 7 deltakere i klasse 70-74, 9 deltakere i klasse 75-79. Årsstatistikk 2011 i klasse 75-79 er enda ikke lagt ut, men for 2010 finner vi øverst Leif Egil Gundersrud med 33.93 – Gunnar Tellevik nr 2 på 30.97 og vår egen Kåre Skailand på 5.plass med 27.85.

I år har Kåre Skailand kastet 26.68 som holder til 4.plass på GTI klubbstatistikk diskos 1kg. Her troner Tore Macody Lund øverst med 35.81 men Tore anses nesten som junior i dette selskapet, bare 63år gammel. Johannes Bårdsen fyller 74 denne uka og rykker dermed opp i klasse 75-79 til neste års sesong. Og, da tror vi definitivt at kretsens gjennom alle tiders beste resultat – Kåre Skailands 28.35 – vil ryke. Johannes satte aldersrekord i klasse 70-74 i år (32.80m), han selv eller om eventuelt andre røvere gjør comeback vil fikse aldersrekord også neste år.

Og alle nevnte var på plass på treningen igår. Veteranene er ihvertfall trofaste

Torsdager er det for løperne kortintervaller i Stavanger Idrettshall, mens tirsdagene handler mest om lang intervall – og vi starter med felles rolig oppvarming fra kl 1905 («Talking speed») før 4-5 stigningsløp er det siste vi gjør før intervallene starter

Som nevnt, syk eller syk «alle» kommer fordi det e så sykt kjekt

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close