Veteran NM 2012 – Stavanger stadion

En titt på medlemslistene fra årets sesong og et par år tilbake, viser at GTI alene har årsbeste noteringer fra 97 aktive som til neste år er 35år eller eldre, og som således er aktuelle for å danne stafett lag i 10 års klasser, eller å delta i individuelle øvelser

Selv Tore Sund – klubbens meget engasjerte oppmann – som er blant pådriverne til å få mesterskapet lagt til vår region, er neppe klar over at han i egen klubb disponerer 16 aktive i klasse MV 50-54 alene. 

Blant disse 16 deltok kun Johan A. Løland i årets veteran NM som ble avviklet i Drammen. Johan skal dog ikke skjemmes av innsatsen. Hans store treningsiver ledet til at han også i 2011 ble beste poeng plukker og medalje grossist i NM fra GTI…og i 2010 ble Johan kåret til årets mannlige GTI veteran…og om det passer vil han få premien utdelt under årsfesten 28.januar 2012

Som arrangør håper GTI at mesterskapet vil bidra til «en ny vår» en enda større rekruttering til veteran idretten innen egen klubb såvel som i andre klubber. Store kontingenter likesinnede utøvere i samme treningsmiljø vil ufarliggjøre steget det er å løpe, hoppe eller kaste på samme arena som man ellers i året samles for fellestrening

Mange elite mosjonister foretrekker fortsatt gjemme seg bort i mørke daler og fjell, mens flere og flere tiltrekkes av å trene sammen i sommerlige omgivelser året rundt, innendørs oktober-mars, ute fra april-september.

Til Sandneshallen hvor GTI trener hver tirsdag mellom kl 1900-2030 er det kun 10min å kjøre nesten uansett hvor i regionen man bor, fordi det på denne tiden aldri er kø på motorveien, og siden hallen på Sandved ligger bare en avkjørsel fra veien til Bryne samt 2 rundkjøringer unna.

Ørjan Grønnevig (20) som på kun 2 sesonger har tatt steget helt opp til toppen av norsk langdistanse elite, løper som alle andre ute på sine rolige økter, men når det skal finpusses på teknikk, om det skal løpes langintervall eller kortintervall, da har nesten alle slike økter vært utført sammen med kompiser på fellestreningen. Et godt treningsmiljø avler gode fremganger 

Og, selve basisen for treningsfellesskapet i GTI er det veteranmiljøet som har lagt grunnlaget for 

    

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close