Henrik og Cathrine best i Arboret Trimmen

Først en svipp innom Bergen maraton hvor det i maratonkarusellens 5. og siste løp blåste og styrtregnet, hvor en av våre nye i kvinneklassene – Ali Matthews i siste liten endret fra maraton til halvmaraton og med 1.37.21 under de rådende forhold, sikret 3.plass på halvmaraton. Ali har løpt Ironman, 5 Ultra maraton, 20 maraton, løp 3 sjøers på 1.32.41 (2.plass 20-41) pers 1.28.32 fra februar iår. Også en annen av våre Ultra hardhauser vært på tur til Bergen – Lise Lithun som løper i klasse 50-54 fullførte igjen et helmaraton på like over 4 timer. Se fyldig Kondis.no rapport

ARBORET TRIMMEN – 4.LØP (bilder Håvard og Cathrine legges ut søndag)

Frew Zenebe Brkineh med 5.plass i NM terrengløp hadde før dagens løp 26.23.6 som bestetid i Arboretets langløype på 8,1km. Idag melder Frew om noe problemer med magen, likevel 9 sek raskere på en dag hvor løypas partier utenom grusstiene var gjennomvåt og sølete av siste tids regnvær – tid 26.14.5

Det er når vi sammenligner med en såpass sterk løper som Frew vi blir imponert av Henrik Ingebrigtsens løpsstyrke nå på senhøsten. Under stafetten på 3 sjøers ble de første kontrollmålte 5000m unnagjort på +/- 14.10, idag parkerte han Frew med hele 49,9 sekunder. Når pappa Ingebrigtsen – alltid aktivt tilstede på indre bane – mener Henrik ikke er i form, er det nesten som vi tror at godeste Gjert tuller litt med omgivelsene. Henriks 25.25.6 idag inkludert fall i en sleip sving underveis er mer enn godkjent. Vi synes Henrik skal ha ros for et gjennomført bra løp og derav antagelig god jobbing over lang tid i treningsarbeidet. At Henrik løp på 25.05 i samme trasé i 2009 under Arboret Trimmens 4.løp lar vi passere, dette var forut for Henriks gode sesong i 2010

Håvard Lalit Øglænd løp sitt 2.Arboret løp. I likhet med flere andre løpere gikk det idag noe mer sekunder å komme rundt de 2,7km enn sist, løypa var tyngre og i treningsperioder med mye mengde vil det for mange løpere slå forskjellig ut. Håvards tid idag 9.27.4 er 17 bak tiden for 2 uker siden. Jakob Ingebrigtsen med 9.19.1 var 10 sek bak sin tid i forrige løp, og Terje Egeland som noterte 9.52.6 brukte idag 18,6 sek mer enn under karusellens 2.løp

Cathrine Stabel Henriksen har i likhet med Håvard vært flittig med intervall arbeidet på GTI treningen, og løp langløypa på 36.20. Vi så ikke andre damer på kilometers avstand, dette ledet også til at Cathrine ved et tilfelle ikke greidde å finne hvor løypa gikk. Anne Østbø Frafjord – en av klubbens aller beste i kvinneklassen – har løpt samme løype på 34.28.8. Dermed tror vi GTI nå har en svær flokk av helt jevnbyrdige jenter på +/- 40.00 på en 10km.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close