Solastranden 1/2 maraton – 28.januar

 

Hvis man ønsker å løpe et halvmaraton på usannsynlig gode tider, er Solastranden sannsynligvis landets raskeste halvmaraton trasé

 

En viktig forutsetning:

At du holder treningen vedlike, samt at værgudene er like hyggelige som de flere ganger har vært når løp arrangeres midtvinters

 

Vi kommer tilbake med detaljer, bl.a. nyheten om at vi til neste års løp flytter startnummerutdelingen fra Sola Strandhotell til Quality Airport Hotell

Her vil man også etter løpet kunne hygge seg med en varm kopp kaffe, eller noe godt i glasset mens vi venter på at utvalgte løpshelter får sine premier

 

Utover ettermiddagen og kvelden er det ventet at stemingen vil stige – idet arrangør klubb GTIs tradisjonsrike årsfest med middag vil bli avviklet

 

Med medlemmer i klubben fra 16 kommuner og med utenbys tilreisende til løpet har vi også fått ordnet med hyggelige overnattingstilbud på hotellet samt også tilbud om gratis dusj etter løpet, begrenset plass ment først og fremst for dem som har lang hjemreise

 

Dette er hotellet som ligger like ovenfor passering 10km merket, kun 3-4 minutters gange fra mållinjen lengst nord på flyplassen. Kart som ligger under info fra NM halvmaraton 2010 på vår hjemmeside er tilnærmet identisk løypetrasé som nyttes under Solastranden, men den forskjell at startpunkt ligger 23 moh, like ved Sola kirken ca. 300m ovenfor hotellet (Nordsjøveien)

Detaljer angående påmelding vil bli lagt ut senere. Solastranden halvmaraton har vært arrangert hvert år i januar siden 2006, foreløpig har ikke værgudene greidd å stoppe arrangementet og det har tidligere vært mulig å etteranmelde seg på løpsdagen

 

Våland Grand Prix avvikles torsdag 15.desember 2011 med start fra Gamlingen kl 1900. Løype rundt Mosvannet, hvoretter sykkelsti følges sydover og nedover langs motorveien retning SUS. Videre løpes den bratteste gata opp til Vålandtoppen, før man følger bilveien tilbake til Gamlingen via Sykehjemmet i bunn av bakken. Løypelengde 4,75 km, ingen klasseinndeling – alle kan delta, og det er påmelding ved start fra kl 18

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close