3 x GTI – 2011 – premie

En høyreist glassert plakett med innskripsjon:

3 x GTI halvmaraton 2011

er tilgjengelig for avhenting hos Løplabbet i Stavanger sentrum – GTIs samarbeidspartner på løpsklær, utstyr og sko gjennom flere år. Hvis du allerede har bedt oss sende premien i posten, og eventuelt istedet henter den i butikken, gir du oss gjerne beskjed via epost

Og om du venter til neste år med å forsøke greie dette mål, ta gjerne en tur innom butikken for en friidrettsprat. Butikksjef Jan Erik Christiansen med 5 individuelle norske medaljer i friidrett på bane og i terrenget klasse menn senior, har en rekke gode tips å gi deg om trening, om hva du må passe på for å unngå skader osv. 

Atle Morten er også fast tilstede i butikken samt noen dager også forsterket med kjendiser som Henrik Ingebrigtsen fra Sandnes, Ørjan Grønnevig fra GTI samt flere av Skjalgs beste løpere. De er alle veldig fornøyd hvis du tørr å stille spørsmål, slik at de kan få dele med deg sin store kunnskap om hvilke sko som passer nettopp for din unike fot. Å bruke noen kroner ekstra på å få de helt riktige sko kan i det lange løp spare deg for uforutsette utgifter til legebesøk, fysioterapi mv. når skadene inntreffer. 

Ørjan Grønnevig (20) som trener 7-8 mil i uka i konkurranse sesongen og mer enn det dobbelte i grunnlagsperioden, har vært heldig og vært sykdomsfri og skadefri fordi han gjør de riktige valg. Lær av hva de beste gjør, ta en prat med eksperter på løping du også!     

GTI har ellers sin blå CRAFT konkurranse og overtrekk bekledning tilgjengelig hos Løplabbet. Dette er kort tights, t-skjorte, uforet lett vindbukse og vindjakke – så billig at du nesten ikke tror det. Ønsker du konkurranse singlet er det greitt å sjekke på forhånd om man har nettopp din størrelse inne. Det tar kun få dager å skaffe eventuelle manglende størrelser   

Når det ellers gjelder resultatlista for 3 sjøers, er denne stadig til oppdatering korreksjon. Mye av dette skyldes det enorme antall løpere som må vente helt til timene før start før man bestemmer seg for å løpe. Det er egentlig dere løpere selv som bestemmer hvorvidt løpets resultatservice skal være perfekt. Er man ute i god tid, greier å betale online slik vi ber om og dessuten henter sine startbrikker i god tid, vil alle bli betjent langt raskere. Et helt nytt – meget kostbart tidtakersystem – ser ut til å funke perfekt, men vi er avhengig av hjelp fra løperne til å melde seg klar helst innen regulær påmeldingsfrist som iår ble satt til 2 dager før løpsstart.

Rundt 200 etteranmeldte seg på Rica Forum Hotell 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close