Bokn – kretsens neste friidrettsklubb ?

Celine Bokneberg er en annen løper fra Bokn. Hun var den eneste som tok turen til årets Stavanger Marathon. Vi sier den eneste fordi hele løpergruppa fikk spesial invitasjon til å bli med for en markering i Stavanger – en gruppe som helt av seg selv har blitt til mange, og nær samtlige som løper på Bokn er jenter

Dette vet vi litt om, siden vi løp våre aller første treningsturer her, siden vi laget våre aller første løpsarrangement her, bare 7-8 år gammel og med 8-10 deltakere til start. Også den gang kunne man lese løpsrapporter i avisen, i Haugesunds Dagblad

Celine ble belønnet med mer valuta i Stavanger (tror vi) for sin 2.plass på 10km, enn hva Janne Elin (19) fikk for sin 2.plass i New York med tiden 3.31.22. Janne Elin løp første halv på 1.34.28 skikkelig satsing, dette kan man like

Om vi skulle sagt litt mer om New York – vil alle underskrive på at intet er som the big apple, det er dette som er klassikeren – dit skal man, enten man er mosjonist som nær samtlige av de 45.000 fullførende iår, eller man er mosjonist og litt til

Da September When gjorde sin aller første rockekonsert utendørs i Stavanger, var oppdragsgiver GTI. Det gikk så bra at hele ensemblet og deler av GTI bestyrelsen havnet på samme middag på Harry Pepper sent onsdag 7.mai 1991. Da henvendelsen kom om å få et treningsprogram til bandets Norgesturné, var vi ikke vanskelige å be. Det gikk godt. Her resultatet når 3 rockeidoler fikk seg forelagt maraton program fra GTI:

New York Marathon 1991

Morten Mølster – 3.37.54

Gulleiv Wee – 3.46.21

Morten Abel – 3.49.08

 

Kaizers Jan Ove Ottesen har løpt New York

Søndag løp en annen lokal profilert musiker som gjorde lykke på en av GTIs årsfester i «Den glade laks» – Ole Alexander Mæland – tid 4.06.30

En av Haugesund Stadions mest sagnomsuste 10.000m løpere – Steffen Pettersen (24) fra GTI – måtte i likhet med GTI sjefen melde pass mot utholdende rockemusikere – tid på Steffen 4.43.10. Hans halvmaraton passering på 2.07.21 tyder på at Steffen enten har skrevet autografer underveis, eller han har reist utrent til New York

Vi finner også andre kjendiser på listene over norske i New York. Acta sjef og styremedlem i Viking Alfred Ydstebø inne på imponerende 3.57.21

Enda høyere opp finner vi road manager i Midnight Sun Marathon (Tromsø) Nils Hætta 3.41.45 passerte halveis på 1.38.52

Helle Aanesen som sammen med Grete Waitz tok initiativ til stiftelsen «Aktiv mot kreft» løp virkelig bra 3.33.17

Og for å avslutte med GTI løper Bjørn Magne Svines (48) fra Jørpeland – 2.53.23 i New York, virkelig bra igjen av en av våre etterhvert mange ultra løpere

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close