Cathrine & AIi – welcome to GTI

Blant medlemmer på jentesida i GTI som har vært med som aktiv lengst, troner øverst Angunn Øvrebø og Mildfrid Melberg

Angunn Øvrebø – bosatt på Vatne i Sandnes, idag engasjert oppmann/trener/lagleder innen en av mange ungdomsgrupper i landets nest største friidrettsklubb Sandnes Idrettslag. Gjennom dette har Angunn blitt en vanvittig opptatt sprek dame som nå ikke rekker stort mer enn å løpe sin faste etappe på elitelaget i Holmenkollstafetten. Angunn har en rekke NM medaljer i sprint som ung veteran, idag er det hennes barn Ingrid og Ådne som hvert år viser fine fremganger for «hjemmeklubben» Sandnes IL  

Mildfrid Østerhus Melberg – bor midtveis mellom Jørpeland og Tau og var i en kort periode på 90 tallet nærmest alene om å representere GTI i diverse mosjonsløp og gateløp. 27.november debuterer Mildfrid som maratonløper idet hun følger GTI gjengen som skal løpe 42km i Italias nest største maraton i Firenze. Sammen med Vigdis Bringedal Holst og Angunn ble det de første årene disse 3 som bar vår beskjedne jente tradisjon videre gjennom 90 tallet. Vigdis var den av de 3 som virkelig markerte seg, fikk representerte Norge i klasse kvinner senior under Nordisk mesterskap i terrengløp, tok individuelle NM medaljer i terrengløp og 2 NM gull på 1500 og 3000 innendørs før hun fra 2008 meldte overgang til Skjalg 

Ellers å tilføye er at 12 unge utøvere hvorav de fleste var jenter kom i samlet flokk til GTI fra Sandnes. Veldig flinke alle sammen da de kom og med utmerket coaching ved Marianne Østerhus Hansen utviklet seg til ledende i kretsen i sine respektive øvelser i årene 2007 og 2008. Blant 14 åringene deltok ene året 7 av 8 på kretslaget under NCC lekene i Haugesund. En herlig gjeng ungdommer som dessverre valgte å stå av, og hvor med noen få unntak nær samtlige har sluttet med friidrett.

Også blant jenter som var ferdig med tenårene, eller mer presist etablert som mor i familie, er det blant GTI innmeldte noen som har sluttet, men dette er jammen ikke mange, og nå som joggebølgen hviner over oss, flere ønsker nå å følge klubbens intervalltreninger med individuell oppfølging i prektige Sandneshallen tirsdager og Stavanger Idrettshall torsdager

Nedenfor listes en ranking blant jenter/kvinner fortsatt med i GTI, sånn noenlunde etter hvor lang fartstid man har hatt i klubben, og vi starter med årene opp til og med 2009 

1) Angunn Øvrebø

2) Mildfrid Østerhus Melberg

3) Kari-Anne Veen Billingstad

4) Nina Kristin Holta

5) Bjørg Hagen

6) Kristin Gjertsen

7) Elisabeth Skjæveland

8) Rannveig Furuhaug

9) Anne Østbø Frafjord

10) Kristin Mauland Larsen

11) Siv Barstad Rougier

12) Solveig Fridheim Torp

13) Lene Rørvik

14) Signe Emilsen

15) Wenche Lægraid Kvæven

16) Camilla Herrem

17) Ana Maria Gutierrez

18) Therese Nordbø

19) Sylvia Eikemo Bringedal

20) Britt Heskestad

21) Lise Lithun

22) Regine Benz

23) Karianne Skailand

24) Gunn Evelyn Tofte

25) Astrid Elisabeth Hinna

26) Benedikte Alhaug

27) Randi Edvardsen

28) Randi Hoff Hope

29) Maureen Mesaros

30) Line Madsen

31) Anne Marie Kleiveland

32) Elise Hay Opsal

33) Anne Askeland

34) Anne Jorunn Hodne

35) Ingunn H. Bjelland

36) Merete Reianes

37) Marianne Aamodt

 

 

2010-2011

1) Silje Obrestad Aase

2) Silje Skorve Skarpeid

3) Camilla Koester

4) Britt Hege Nicolaysen

5) Ekaterina Efremova

6) Angelina Fougner

7) Aurelie Launay

8) Camilla Cock

9) Justyna Skjæveland

10) Hanna Elise Andersson

11) Marit Skumsnes

12) Birte Næsheim

13) Jane Tvedt Jensen

14) Eva Støkken

15) Marianne Høie

16) Anne Helene Hana

17) Amy Mir

18) Ann Christin Mesaros

19) Jorunn Laugaland

20) Grete Ledsaak

21) Jane Førland

22) Eirin Sandberg

 

Sesongen 2011-2012 (de siste innmeldte…hjertelig velkommen…)

1) Cathrine Stabel Henriksen (29)

Har rukket et stevne, en del treninger med GTI, temposterk spennende nytt medlemskap som liker å være der friidretten hører hjemme det meste av året, på banen

2) Ali Matthews (32)

Kommer fra Scotland og har løpt i mange år. Under årets Frisk karusell (bedriftsidrettens tirsdagstilbud for trimmere) har Ali deltatt 10 av årets 12 konkurranser. Under 6 av disse fikk Ali konkurransens beste tid blant jentene. Til helgen ville Ali så gjerne vært med GTI gjengen til Djupadalten i Haugesund, men var allerede booket opp til profilerte Hytteplanmila en 10km hvor hun håper å kunne bli en av få i GTI som underskrider – milepælen – 40 min grensen, dvs løpe hver eneste km på 3 min og noe…

Også Helen fra Conoco Phillips var på trening med GTI torsdag, løp flott hun også, fikk beskjed om å løpe bakkesprint for å utvikle steget, trolig er vi neste uke enda en i GTIs fyldige tropp av spreke jenter

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close