Høstens lokale mosjonsløp

15.10. Arboret Trimmen  

sammen med Djupadalten i Haugesund kretsens lengstlevende mosjonsløp. Arboret Trimmen er en løpskarusell der 4 løp inngår – alle en lørdag ettermiddag. GTI sjefen startet for 33.år siden den aller første utgave av Arboret Trimmen, siden har Sandnes Idrettslag stått på for løpsglade trimmere. Påmelding ved start. Barneløp med kort og lang løype,  kort (2692m) og lang løype (8076m) også for voksne som har fellesstart kl 1410. Og alle vet selvfølgelig hvor man finner naturreservoatet Rogaland Arboret, på E-39 mellom Sandnes-Ålgård tar man av til venstre idet man har Bråsteinsvannet på sin venstre side, og man er ved et aldeles fortryllende bra underlag for løping. Ifjor gikk 1.løp den 30.10. med 48 deltakere, det kommer formodentlig langt flere iår

 

22.10. Hinna løpet

for 31.gang skal det løpes 9,3km gjennom Sørmarkas herlige turstier og med start og mål Hinna stadion. Via kretsens nettside vil man også her finne frem til alle praktiske detaljer. Hvem som har løpt flest ganger vet vi ikke, men tar man turen innom Hinna ILs koselige klubbhus, så har man sikkert oversikt også over dette. 49 fullførende ifjor og et fint alternativ til lørdagers bakkeløp eller progressive langtur

 

22.10. Djupadalten, Haugesund

også Djupadalten er en av klassikerne. Arrangeres for 33.gang hvor hovedløpet 9,4km har start kl 1500. Etter ca. 4km starter klatringen oppover og innover Djupadalen, raskt utfor etter 7,5km. Stigende interesse igjen i Haugesund, ifjor 713 fullførende med bl.a. mange GTI deltakere. I GTI som i likhet med flere friidrettsklubber nå er inne i en treningsmessig ferieperiode, går det slag i slag med sosiale sammenkomster, ifjor var vi inklusiv en stor kontingent fra nord fylket rundt 25 samlet rundt bordene etter løpet, og det gikk godt. Det meste vil bli repetert også iår, og er man tidlig nok ute til å bestemme seg er det enda mulig å bli med. Frist for dem som vil ha sitt navn trykket på startnummer utgår i morgen fredag kl 24 – online påmelding kr 170.

 

29.10. Kystløpet, Egersund

løpets plakat er forlengst laminert og oppslått langs byens turløyper. En plakat forøvrig hvor midtsidepiken er et flott blinkskudd av vår stolthet Wenche Lægraid Kvæven som løp så fantastisk bra sist helg i Chicago Maraton. GTI og Egersund Friidrett er medarrangør iår slik at nå er også alle formaliteter i orden for et løp hvor Thomas Hetland, Kjetil og Kjell Torstein (alle gti aktive) sammen med familie og venner har fått til et knallbra arrangement og hvor hver eneste krone fra startkontingenten har vært gitt til et veldedig formål. Så flott da! 5,5km via sugende bakker opp til vending, så like langt men lett og ledig tilbake hvor hjemmebaksten serveres gratis til løperne som takk for at man fikk notert tid også iår. Noen få har greidd å gjennomføre alle 5 årene løpet har vært arrangert, og man får godkjent også om man stiller i trimklassen, hvor man alt etter dagsformen – gis fra en halv til halvannen times forsprang på dem som starter kl 14 hvorav noen få løper så fort at man knapt er nedi med bena. Heia Kystløpet, hvert år enda flere!     

 

6.11. Undheim 6 timers

er å løpe eller gå så langt man kan i løpet av 6 timer. GTIs Anne Jorunn Hodne er den som iår har prestert verdens nestlengste notering for kvinner, tidligere kommentert før Stavanger Marathon i august.   24 deltakere var med 1.gangen ifjor. Da Anne Jorunn, Einar Lindvoll , Randi Edvardsen og Lise Lithun løp NM 6 timers på Eidsvoll, startet nær 200 løpere. Å utfordre egen kropp mot det umulige synes å være in for tiden og når man i den flate 2km rundløypen på Undheim også kan få notert offisiell tid på maraton (42195m) ser vi ikke bort fra at Undheim kan vente seg et enda høyere antall til årets 2.utgave 

 

12.11. 3 sjøers løpet

før vi en av dagene skal fortelle om alle endringene i årets 3 sjøers løp, skynder vi oss å få med at det dagen før Undheim 6 timers var mulig å forbedre egen tid fra 1.gangs løp i Arboret Trimmen, og greidde man heller ikke 2.gangen å sette ny pers er Arboret Trimmens 3.løp terminfestet til 19.11. og 4.løp den 3.12. Og hva som er igjen av enda en løpskarusell – Våland Grand Prix – er «juleløpet» som følger «same procedure as every year» med start kl 1900 fra Gamlingen torsdag 15.desember, hvor arrangør GTI venter på julebaksten, men hvor det er «open-house» humør i sentrum etter løpet. Samme dato som 3 sjøers løpet går forøvrig Nordisk mesterskap i terrengløp i Sverige. Og inkludert forhåndspåmeldte enda ikke logget inn på påmeldingslistene er antall deltakere iferd med å passere 350. Ifjor fullførte 635 i et løp som til neste år forøvrig skyves tilbake til 1.lørdagen i november hvor det alltid har ligget  

 

27.11. Firenze

ligger litt utenfor Rogaland, men flere Rogalendinger har Firenze Marathon i tankene      

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close