Utrolige Wenche i Chicago

Med passering halvmaraton på 1.20.53 (ny pers i kontrollmålt løype) var Wenche beste veteranløper nesten helt til mållinja. Amerikanske Kathleen Jobes (41) fosset inn til 2.47.53 som vinner av klasse 40-44.

Wenche med 2.48.00 var i Chicago 11.33 min foran nr 2 i sin klasse, og totalt blant samtlige kvinner havnet Wenche på 28.plass. Tiden er ellers 4.30 min raskere enn årets NM gull vinner i Oslo.

GTI redaksjonen får ellers meddelt fra Chicago at løpet gikk i sol +26 i skyggen og at vår løperdronning måtte drikke på samtlige av løpets 20 drikkestasjoner. Det er bare å ta av seg hatten, meget sannsynlig årets veteran prestasjon!!!

Wenche som mange vil vite har en 6.plass i OL (kajakk) har nå ellers kun 3 norske jenter foran seg på Norgesstatistikken for 2011, og ingen norske kvinner har noen gang løpt forterte i klasse 45-49år. Best tid gjennom alle tider er 2.49.36 som Marianne Stenbakk noterte i Drammen i 1990. 

Så tilføyes at Kirsten Marathon Melkevik sjekket formen før sitt Frankfurt Maraton senere denne måned med å vinne verdens eldste mosjonsløp – det 13,3km lange Eremitageløpet (19000 påmeldte) i København med tiden 45.54. Her var GTIs Kristin Mauland Larsen nestbeste norske på 41.plass med solide 56.14

Til sammenligning deltok GTI leder Einar sammen med en større tropp (noe utgått på dato løpere) fra legendariske Saga Petroleum, iår for 25.gang, og hvor ingen løp under 70 minutter, men hvor man var nær å vinne banketten     

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close