Kulturmåling

Sportslig utvalg har utarbeidet et spørreskjema som er på trappene til å bli sendt ut. Klubben ønsker å få svar på om du er fornøyd, om du har spesielle ønsker mtp trening, om du ønsker å foreslå endringer innen vårt aktivitetsfelt, innenfor veteranidretten, innen våre løp, vår nye ungdomssatsing osv.

Kan hende har du også lyst å hjelpe til når vi arrangerer noe?

Treningsplan for sesongen 2011/2012 er nå klar, det vil komme nye treningstider, en dag i uka skal vi trene sent på kvelden, og vi vil også forsøke utvide tilbudet om felles løpeturer på lørdager. Kjempefint om du blir med på undersøkelsen, slik at ledelsen bedre kan vite om ledelse og medlemsmasse går i takt

Den kommer om ikke lenge pr epost, ønsker du å delta og vi ikke har hørt fra deg på en stund, sender du oss gjerne en epost 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close