Lene, Elise & Ragnar 3 x 3 hurra!!!

Saken er nå oversendt til behandling hos generalsekretær i Norges Friidrettsforbund, vi regner vel med samme utfall som alltid når man fra provinsen stiller spørsmål: Juks innen idretten er helt greitt!

NM parodi eller ikke parodi, løpsprestasjonene i helgen fortjener dog likevel såvisst mange flere blomster.

– Wenche og Anne Jorunn er distanseløperne i GTI som de seneste år har prestert sub 2.50 på maraton. Senere i høst følger enda et løp, vi ser ikke bort fra at vi igjen får en ny topp prestasjon

– Når så våre neste to Lene og Elise forbedrer seg med hhv. 6.19 og 20.12 min etter 3-4 langturer i sommer på mellom 30-33km, gir dette en enorm inspirasjon. Før restitusjonsfasen på langt nær er unnagjort er målet om å løpe på 2.58-2.59 i neste forsøk allerede utbasunert. Fantastisk jenter, dette liker vi

– Med marsjfart helt opp mot 3.39 i første halvdel var Ragnar en av løperne i front som fikk til en flott avslutning. Når man etter 41,5 km’s løping skal svinge inn på oppløpet gjennom en 90 graders sving med en fart som i den siste tøffe motbakken lå på et sted mellom 3.00 og 3.12 pr km skal man ha et godt grunnlag for å henge med inn til mål. 300m fra mål passerte Ragnar GTIs vaktpost med en ledelse på rundt 15-20m. Det gikk noe helt ualminnelig fort. Vidars løper slår til noe voldsomt idet han oppfatter en rød tidtakermatte ved 42km strek til å være den egentlige målstrek.

Her er det Ragnar gir opp og nærmest stanser idet han registrerer Vidar løper Nilsen slite seg foran. Og så skjer enda et regelbrudd, ledsager på sykkel skriker enda en gang, reis deg opp!!!! det er enda noen meter igjen, slik ble duellen om bronsemedaljen avgjort under årets maraton NM.  

Likevel, Ragnar er stor nok til å unne Vidars løper hans bronse medalje og istedet se fremover. Nyttige erfaringer med i bagasjen vil Ragnar under årets hovedmål Firenze Marathon formodentlig fikse en enda bedre tid, dersom han tørr å gjøre som jentene, satse hardt og brutalt allerede fra første meter

Ellers, hva våre 3 løperes prestasjoner i Oslo har til felles med lokale resultater i Berlin er at når vi vet at Undheim lagets langturer hver søndag formiddag i lang tid har ligget på mellom 2,5-3 timer, så ser vi hva som skal til for å oppnå de virkelig gode prestasjoner på maraton

GTI vil tenke nøye gjennom hvorvidt det har noen hensikt å bruke penger for å delta i useriøst gjennomførte norske mesterskap på maraton, men såvisst er det mye å velge mellom på utenlandske maraton destinasjoner.        

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close