Ungdommelig 3 sjøers

Tallet inkluderer de 2 stafettlag som foreløpig har meldt seg

Før arrangør GTI med over 150 mosjonister og aktive har meldt seg på, før de større bedrifter har kommet med sine samlelister kan det se ut til at mange har satt av lørdag 12.november til byens neste løper klassiker. Mange har snakket om løpet i månedsvis, Stavanger Aftenblad har i sommer/høst trykket en serie artikler om trening bl.a. med 3 sjøers løpet som mål, og det er hyggelig å registrere at stadig flere unge tar utfordringen og ønsker gjennomføre et helt halvmaraton for egen maskin

Kondis som utarbeider aldersfordelt statistikk over maraton og halvmaraton definerer veteranløpere som løpere over 40år. Hvis man betegner alle under 40 som junior/senior eller «ungdom» for å ta i litt, så viser den foreløpige tendens at 57% av antall påmeldte er «ungdom»

Så er det bare å håpe at ikke ungdommelig pågangsmot leder til at alle krefter er oppbrukt, når man etter 17km skal starte den krevende avslutningen av 3 sjøers – oppstigningen fra Stokkavannet og opp til Eiganesplatået – krevende fordi det er så langt ute i løpet

Alle vil greie å gjennomføre.

Og dem som gjennomfører med stil, er dem som er flinkest å kompensere for væsketap underveis i løpet og da selvfølgelig, dem som tålmodig har forberedt seg med god regelmessig trening  

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close