Friidrettsnyheter

Marsipankaka til GTI samlingen onsdag kostet litt mer enn kr 600, men gu så goe den va

3 sjøers – så har vi laget årets plakat, og den vil om ikke lenge henges opp langs vannene sånn at alle som går tur eller jogger, vet hva de har å gjøre lørdag 12.november

NM Maraton / Oslo 25.9. – påmelding nå stengt, gode løpere siste påmeld.dag  – Margrethe Løgavlen, Tønsberg og Håkon Brox, Tjalve. Og Gjermund Groven fra Skjalg er blant helmaraton debutantene

NM & UM Terrengløp / Trondheim 18.9. –  visste du at GTI stiller med en ung debutant i Trondheim, han er ennå bare 14 år gammel, fyller 15 i desember, ikke helt lett å følge ham opp bakkene

Tom Erik Halvorsen fikk onsdag bekreftet at han egentlig har NM kravet inne. Med en rolig god grunnlagstrening uten noe stress en vinter til, så er Tom Erik sterk nok til neste sesong

http://www.Mortenvelde.com er navnet på et av løpermiljøets mest leste diskusjonsforum. Og, vi som aldri blir lei av å se Vebjørn Rodahls fantastiske 800m under OL finalen i Atlanta, finner idag lenke til enda en visning

De beste blant de beste innen idrettens mange grener og lag i Stavanger, påskjønnes hvert år med et idrettsstipend i regi av Idrettsrådet / Stavanger Kommune.

Ørjan Grønnevig i sin fineste stas mottok torsdag kveld Idrettsstipend prisen for året 2010 i glass og ramme under en mottakelse på Hanssons Minde, etter en imponerende merittliste i sin første friidrettssesong – 2 individuelle sølv i Nordisk mesterskap, lag gull i Nordisk terreng, 2 individuelle NM gull, 1 NM sølv. I sin morsomme takketale sa Ørjan blant annet: «og iår ble det enda mer, for nå har jeg trent i 2år….!»

Til Djupadalten i Haugesund 22.oktober vil tradisjonen med sosial samling etter løpet med middag osv. opprettholdes. Løpingen blir vel ofte så ymse, men vi løfter oss veldig etterpå. Alt er bestillt, det er bare å melde sin interesse. Ifjor var Kåre Osnes med. Vi vil ikke si han var hedersgjesten, fordi det var vi alle…

GTI har mottatt en meget innholdsrik detaljert rapport fra årets Stavanger Marathon levert av Tyskland baserte Laufreport. Nærmere 50 sider med fantastiske bilder fra Stavanger og omegn og fra løpene. Mange interessante vinklinger og nyttig for arrangør, fordi de er såpass objektive

Et TV team på tilsammen 6 personer hang høyt og lavt rundt løypa for å lage en presentasjonsvideo. Mulig at vi på løpermessen tilknyttet Stavanger Marathon 2012 kan vise unike bilder fra årets løp

Glatrimmen ble stiftet 9.november 1987. Noen har vært med hele tiden og 3-4år etter oppstart møtte mellom 200-300 hver mandag og onsdag kl 1715 til herlig adspredelse i snakkefart uansett tidligere bakgrunn/nivå. Holder man på en stund i Glatrimmen er det ikke til å unngå at man blir ualminnelig flink til å passe egentrening, og det er heller ikke til å unngå at man blir ualminnelig god til å løpe. Så klart til denne ukompliserte form for nettverksbygging vil nye ansikter nye leder emner alltid gi virksomheten ny energi ny inspirasjon.

Så klart er det plass til deg også – hver mandag og onsdag året rundt og det er nesten gratis – fra parkeringsplassen ved Svithun videregående skole (over broa fra Siddishallen) ca 1 times varighet,  med oppstart / deling i grupper kl 1715

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close