Budapest 7000 delt. Dan Olav kl.vinner!

Stavanger Marathons løypesjef Dan-Olav Tjessem Meling loset forrige lørdag helmaraton løperne ut av stadion og gjennom gatekryss til tryggere omgivelser rundt Mosvannet. Forut for dette ble det lange dager/kvelder med løypemerking, før han også rakk ned til sentrum for å fullføre sitt første halvmaraton i Stavanger sentrum.

Hos hardhausen Dan-Olav gjelder ikke regelen om 1 uke hvile pr mil konkurrert. 1.42.18 ble tiden i Budapest – kun 1 uke etter forrige konkurranse og selvfølgelig på langt nær uthvilt. På tur med kolleger i Stavanger Kommunes bedriftsidrettslag som forøvrig er arrangør av flere løp i Frisk karusellen i tillegg til Vinterkarusellen – en populær løpskarusell rundt Mosvannet med løp den 1.tirsdag hver måned og med start fra campingplassen kl 1800

35 norske deltok i denne Ungarns flotte hovedstad. Halvmaraton løpet som avvikles første helg i september samlet ifjor nær 7000 deltakere, iår formodentlig flere – vi vet vi ikke deltakerantall.  Byens helmaraton avvikles forøvrig i oktober (8.9. korr.:  ad antall norske tilreisende (35) og total antal 2011 (6187) vises til sak senere lagt ut av kondis.no. obs GTI red. kjenner ikke til evt. diff antall påmeldte/startende og fullførende)

Dan-Olav – i uthvilt utgave – noterte 1.38.05 under Egersund halvmaraton i mars, i en løype som i motsetning til Budapest går nesten uten svinger og hvor det derved er mulig å holde fin flyt.

I Budapest merker vi oss ellers en fhv. GTI løper Brit Elisabeth Rønneberg med imponerende 14.plass i en av de yngre klassene med tiden 1.51.22. I oldboys klassene for menn gjenkjennes bl.a. Helge Knudsen blant de fullførende på 1.53.54 som holdt til 47.plass i klassen, noe tammere enn i Sesilåmi, men solid foran andre løperkjendiser som Terje Bjørnør 1.57.56 og Hugo Kind 2.01.10

obs

fingertrøbbel eller trykkleifen ute å går i kommentar spalte Budapest sak, slettes ikke meningen, det går fort i svingene…

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close