Bildespesial Stavanger Marathon

 

GTIs reklamefotograf Susan Jane Mc Linden slo seg løs med sitt kamera og har foreviget hundrevis av entusiastiske løpere som gjorde Stavanger Marathon til en suksess.
Under følger et utdrag fra hennes bildespesial:

 Bilde 1: Halvmaraton vinner Ragnar Stølsmark nestlengst til høyre i bilde kom litt trangt ut fra start, mens Stavanger Marathons løypesjef Dan-Olav Tjessem Meling (413) løper som skutt ut av en kanon i alle løp 

Bilde 2: Løpenes speaker Geir Øie hadde en herlig passiar (på dansk) med en av våre utenlands besøkende Jørn Pedersen fra 5 Tårns Motion/Klub 100 DK. Jørn ble nr 3 i klasse 55-59 med tiden 3:46:40, også Susan Jane ble begeistret for løpsantrekket

Bilde 3: Lengde siden vi har sett mer ekte idrettsglede blant voksne gutter enn hos 2 blant dem som er med i nesten alle våre løp Oddvar Meisland foran og John Olav Barstad delvis skjult like bak. Oddvar nr 13 i klasse 40-44 (4.12.42), John Olav på imponerende pallplass nr 2 og premievinner med 3.35.24. Aldri har det vært så kjekt som iår å løpe Stavanger Marathon – helmaraton traséen er bare helt utrolig bra sa John Olav etter løpet

Bilde 4: Hvis ikke dette blinkskudd er en kandidat til årets bilde, så vet ikke vi. Vi gjenkjenner alltid smilende Randi Hoff Hope fra Glatrimmen som guider barnebarn Lucas Andreas Bøen Hope over Domkirkeplassen. Luringen med startnummer 27 er Tiril Hauge Østbø. Kjekt å løpe Barneløpet, ikke sant?

Bilde 5: En av byens flinkeste til å løpe heter Ørjan Grønnevig. Vant 10km på ny løyperekord i en flat trasé med enda flere 180 graders svinger enn den gamle ut til Veritas. Ørjan er noen ganger så avslappet før konkurransene, at han ikke engang kommer på å løpe når startskuddet er avfyrt. Man ser Ørjan litt til venstre i bilde, det gikk godt denne gang også

Bilde 6: Hilde Plassen fra Haugesund Politi idrettslag ble suveren vinner av helmaraton kvinner med 3:14:32. Ifjor 3.03 som bestetid. Hilde ble en av dagens 6 vinnere som fikk blomster, medalje, en glassert plakett til premieskapet og en konvolutt til bank kontoen. Så ser man også at stevneleder ikke rakk å gå til frisøren før løpet startet 

Når vi får spilt av cd’n til Susan Jane, vil flere blinkskudd komme, vi har også fått en serie bilder fra vår 2.hoff leverandør av bilder Ingolf Dale. Dere som eventuelt ønsker kjøpe bilder tatt av Susan Jane i flott innpakning bes sende henne en sms telefon 95895601

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close