Sokndal 1/2 maraton; Idrettsmerke; Dalsnuten

Grunnet nedadgående tendens deltakelse, har arrangør av Sokndal halvmaraton tatt noen hvile år, landets kanskje aller raskeste halvmaraton trasé og et forøvrig flott arrangement, hadde kun en håndfull deltakere i noen år, og det så ut til vi kunne miste dette flotte tidlig høst alternativ.

Nå er man igang igjen. Innbydelse ligger ute på kretsens nettside og søndag kl 1500 går starten for et av nærområdets mest tradisjonsrike halvmaraton. Vi skal selvfølgelig være med !! 

Man melder seg på fra kl 1330 i Sokndalshallen, om halvmaraton ikke passet denne gang, er det også mulig å løpe Sokndalmilo som er på 10,4km. Rimelig startkontingent, premie til alle klassevinnere, samt de 3 beste på milo.

Svein Ove Risa løp i 2009 Sokndal halvmaraton på 1.10.40, med dette tør vi påstå at løypa er blant dem hvor det er lettest å sette ny pers. GTI løper Nina Kristin Holta ble forøvrig vinner av kvinneklassen i 2009 med tiden 43.15, mens Torstein Tengsareid vant herreklassens 10,4km med 34.44

Halvmaraton i Sokndal er kontrollmålt av autorisert oppmåler 


Også motbakkefolket har et ypperlig tilbud førstkommende helg. Dalsnuten 323 lørdag har en helt utmerket website

www.dalsnuten323.no

hvor du finner alle detaljer. Selvom vi håper at vår egen motbakke spesialist Tom Erik Halvorsen også titter innom et av sesongens gjenstående baneløp, ser vi ikke bort fra at Tom Erik blir å finne på start lørdag når seedet gruppe starter kl 12. Dermed overlates Tom Erik til selv å avgjøre hva som er kjekkest, delta i hoved NM i friidrett neste år, eller fortsette å gampe opp fjellsider. Vi tror Tom Erik sier ja takk, begge deler!

 

Fra neste uke nærmere bestemt tirsdag kl 18 er oppfordringen ellers Idrettsmerkeprøver på Stavanger stadion. Noralf Frafjord – en av våre glagutter – er klar med målband og klokker, det er bare å begynne å blankpusse skoa. Om du vil ta en prat med Noralf som har stelt med disse merkeprøvene i flere mannsaldre, kan du ringe 51587389 eller mobil 90048075

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close