Ønsker du å løpe mer?

I GTI Stavanger har vi følgende treningstilbud:

Fellestrening hver tirsdag og torsdag, i Stavanger Idrettshall i vintersesongen og på Stavanger Stadion resten av året. Detter er  et lavterskeltilbud med alt fra mosjonister til seriøse konkuranseutøvere. Anbefales for alle som ønsker å ta løpingen ett steg videre. I tilleg er det sosialt!

Link til treningstider Fellestrening

Glatrimmen har felles trening ute på ulike nivå fra gå-gruppe og oppover. Nær 100 deltakere i alle aldre som møtes kl 17.15 hver mandag og onsdag på parkeringsplassen ved Svithun vgs ved Tjensvollkrysset.

Link til Glatrimmen sin hjemmeside

Dersom det frister å løpe mer, komme i bedre form eller bare ha noen å trene ilag med er du velkommen på trening! 🙂 Eventuelle spørsmål kan stilles i kommentarfeltet under eller sendes til: einarsoendeland@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close