Elise – for en motbakkeløper!

Mange følger daglig Kondis.no sine ypperlige løpsrapporter på og utenfor bane. Fra dagens overskrifter finner vi et herlig bilde av Elise Hay Opsahls debut løp som motbakkeløper.

Fanaråken Opp er en av de virkelige klassikere blant motbakkeløpene. Fra Tuftagrø hotel 868 moh løpes 9km nærmest rett til himmels før man når målstreken ved nord Europas høyest beliggende turisthytte Fanaråk hytta på hele 2068 moh

Det bare oser av løpsglede idet Elise løper inn til imponerende 1.18.38 – 2.plass i klasse 35-39 og vi finner bare 5 løpere foran henne på resultatlista lagt ut på kondis.no.

Jarl Gaute Aase – Egersund og Skjalg, en av landets gjennom alle tider beste langdistanse løpere – finner vi forøvrig på samme liste med tiden 1.17.33 – 3.plass i klasse 50-54.

Høyt bærer det også til helgen når flere GTI profiler deltar i Skåla Opp 

Så har det også lokalt vært GTI løpere med flotte prestasjoner i Undheims Urdalsnipa Opp søndag. Også her er Kondis.no sin rapport forlengst lagt ut. Vi finner vinner av dameklassen Anne Jorunn Hodne i kjent driv, og Tom Erik Halvorsen som er i flott fremgang og tar 2.plass i herreklassen etter Torstein Tengsareid og med Jarle Risa på 3.plass  

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close