Etappe Bornholm – 4 fra GTI er med

Enda en gang er det Norges største nettsted uansett idrett – www.kondis.no – som mer enn noen annen følger med aktive norske mosjonister på sykkel, ski eller med joggesko. Med sine lynskarpe kamera linser, sine fyldige fagkyndige kommentarer overgår Kondis redaksjonen samtlige andre norske medier, spesielt når vi snakker om langdistanse friidrett, og gjerne enda mer spesielt når det kommer til gateløp, hvor andre medier er nærmest totalt fraværende – til og med når norske mesterskap arrangeres.

GTI oppfordrer alle sine medlemmer til å tegne medlemskap i denne organisasjonen, slik at vi alle kan bidra med en liten årlig kontingent som gjør det mulig at alle «gratispassasjerer» som surfer nyheter på nett kan gis enda bedre rapporter, enda bedre bilder

Kondis.no sin toppsak igår var at Kirsten Marathon Melkevik leder kvinneklassen i etappe Bornholm, denne bilfrie danske feriekoloni en times båtreise fra Sverige, som iår har 2300 deltakere hvorav 22 svensker, 69 tyskere men hele 96 nordmenn

Forleden skrev vi om Anne Jorunn Hodne også hun en av våre i Egersund, idag handler det om team «Kystløpet» med fjell erobrer og lokal Kondis referent Thomas Hetland i spissen

Kirsten løp ifjor sin raskeste 10km i Hytteplanmila ved NM arenaen på Modum. Hennes 10km tid 33:44 på 1.etappe Bornholm er kun 5 sek svakere, mulig vi da kan anta at Bornholms 10km er like lettløpt som oppe på Modum. Man har nå gjennomført 3 av konkurransens 5 etapper som tilsammen utgjør en maraton

Det går aldeles utmerket også med våre venner fra Egersund. Kondis beskriver dette langt bedre, men vi merker oss tider og marsjfart på 1.dags etappe:

Thomas Hetland – 38.54 – 3.52 pr km

Kjetil Torgersen – 39.23 – 3.55 pr km

Jan Hetland – 43.52 – 4.17 pr km

Kjell Torstein Nodland – 4.20 pr km

   

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close