Helse, trening, livsstil: Debatten går

Tema helse angår oss alle, i GTI er vi pådrivere for hvor enkelt det er å komme igang uansett treningsbakgrunn – gjennom våre tilbud i Glatrimmen.

Vi forsøker også å pirre til at deltakelse i treningsfellesskap skal gjøre det enda morsommere å være med i årlige bredde mønstringer som Stavanger Marathon og 3 sjøers løpet. Og det hjelper selvfølgelig på interessen at det snart ikke er mulig å oppdrive et eneste magasin, en eneste avis uten at man finner faste spalter om temaer som da angår oss alle.  

Sist lørdag presenterer Dagens Næringsliv følgende provoserende hoved oppslag på sin 1.side:

«Hvorfor dø sunn og frisk?»

– saken handlet om utspill blant ledere i næringslivet, ledere som gjerne skal være våre rollemodeller. Og reaksjonene lot ikke vente på seg – daglig er oppslaget kommentert, idag sier:

Profilert idrettsprofessor Jorunn Sundgot-Borgen:

«Hvis disse menneskene som sitter i fremstående posisjoner representerer kunnskapsnivået om verdien og nytten av fysisk aktivitet, forstår jeg bedre hvorfor Norge er i ferd med å råtne på rot»

Javel.

La oss ta utfordringen, la oss vise at dem der som råtner på rot, det er ikke oss. La oss gå foran, la oss gjøre som en avd. leder i Statoil som tok hele avdelingen med seg og fullførte 10km i Stavanger Marathon

La oss gjøre som hovedsponsor i 3 sjøers løpet, såvel i 2009 som i 2010 deltok rundt halvparten ansatte i selskapet Centrica i halvmaraton rundt byens 3 største vann og fullførte med stil

Dere som nå melder dere på har gjerne tenkt over saken en stund, men dere har virkelig grunn til å være stolte. Dere tar dere frem fullstendig for egen maskin – ingen sykkel å sitte på, ingen ski som hjelper på fremdriften. Dere er byens idrettshelter!

Nå som vi nærmer oss august og bedriftene skal sende oss samlelister (før siste av flere påmeldingsfrister utgår) – ser vi at deltakelsen trolig fordobles ikke bare fra 2009 til 2010, men foreløpig interesse kan tyde på at vårt 1.opplag på 1000 t-skjorter, muligens blir for lite.

Og lørdag starter vi annonseringen i Rogalands Avis     

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close