Regine

Regine – hver eneste uke i Glatrimmen, ifjor Berlin Maraton på 3.39.44 og med den tiden nestbest i GTI etter Wenche Lægraid Kvæven som ifjor var Europas beste veteranløper i New York Maraton

I Holmenkollstafetten hvor 60 GTI løpere deltok, er det få av våre ultraløpere som deltar, ei heller Regine – i godt selskap forøvrig – Bjørn Magne Svines løp ikke. Temposterke Thomas Hetland var nesten 6800 moh samtidig som andre løp stafett. Vår maraton norgesmester Anne Jorunn Hodne forberedet seg grundig til Hamburg Maraton osv.

Hva vi snakker om er Bergen Jernmann en ultrakonkurranse som omfatter

– 7 fjellsturen (som også kan løpes, men anbefaler ikke det)

– 1 maraton løp eller et ultramaraton

– Sykkelklassikeren Bergen-Voss

– 5000m svømming utendørs (i våtdrakt, evt. i kontrollerte former innendørs)

Vi har ikke alle tider og plasseringer fordi det mest interessante for ultrautøvere er egentlig å i det hele tatt greie å fullføre. Ingen kvinne har greidd Bergen Jernmann før nå nylig da 45 år gamle Regine Benz fra GTI, Glatrimmen og Stavanger fikset biffen

Turen på Hybrid sykkel, uten klikk-pedaler var hun helt sikkert den eneste som tok tiden til hjelp med sin Helgø pose bakpå. Likevel, Regine gjør det skikkelig når hun gjør noe, de 162 km gjorde hun unna – på 7.47.26 – da med ikke verdens beste hjelpemidler

Når vi virkelig skal la oss imponere av Regine, er når vi forteller om hennes 1 og 1/2 lange maraton løp 9.april. For å sette hennes prestasjon litt i perspektiv: Å fullføre dette løpet på 6.02.05 tilsier at hun har løpt nesten 8 runder sammenhengende rundt Stokkavannet med en rundetid på like over 46 minutter. Hun har en marsjfart på ikke stort mer enn 5.43 min pr km i 63.3km

De fleste av oss har mer enn nok med en brøkdel

Vi føyer oss pent inn i rekkene av gratulanter. GTI og Glatrimmerne er veldig stolt av deg. Og som nevnt idag vil det bli litt oppmerksomhet rundt denne gjennomtrente atlet hos hennes arbeidsgiver Statens Vegvesen.

Om ikke lenge håper vi våre webmastere kan få lagt ut et bilde av enda en GTI helt

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close