Stockholm ikveld med lokale utøvere

Folksam Grand Prix er en stevneserie hvor vi i noen øvelser finner utøvere på høyt internasjonalt nivå.

www.folksamgp.se/SollentunaGP/2011/index.asp?PageId=859

Når et knippe av kretsens beste utøvere i disse timer inntar Stockholm, møtes de med +25 i skyggen, ypperlig for sprint og hopp, men avhengig av luftfuktighet har temperaturer over +20 vist seg å prege resultat muligheter på langdistanse løp i stor grad. Nå vil alltid temperatur falle utover dagen, men selv kl 22 snakker vi om godt over tropevarme nivå i Stockholm

Virkelig kjedelig for Lars Erik Malde, Ørjan Grønnevig og Ragnar Stølsmark som alle ønsket angripe egne perser, i beste fall kanskje til og med snuse på krav for deltakelse i U23 EM, et krav satt til 14.10.00 og som dessverre ikke tar hensyn til værforhold som er så avgjørende i målbare idretter som friidrett    

Skjalgs Lars Erik Malde løp på 14.08.31 ifjor og er 1.ranket på 5000. Iår har Lars Erik notert 14.16.33, vi vet ikke om høy luftfuktighet spilte ham et puss under dette stevne, Lars Erik har løpt meget overbevisende i vår under sitt USA opphold

I likhet med at 2 av Europas beste U-23 løpere Sondre Nordstad Moen og Sindre Buraas ble slått ut av høy temperatur under sitt 10.000m EM challenge løp på Bislett, fikk også Ørjan Grønnevig føling med høy temperatur under sin forrige tur til Sverige. På denne bakgrunn var hans 14.20.79 i Gøteborg en god prestasjon, og hans sololøp på 1500 i KM forteller om at Ørjan fortsatt er på vei fremover

Ragnar Stølsmark satser veldig på maraton, og foreløpig greier han tilsynelatende den vanskelige balansegang mellom betydelig mengde økning og opprettholdelse av tempo/hurtighet. Minimalt med banetreninger til tross, så var planen for Ragnar å forsøke oppnå en tid på 14 tallet. Hvis forholdene blir som meldt, blir vi overrasket om Ragnar kan greie et 14′ løp i kveld 

Haugesunds Thomas Solberg Eide (3.41.75) og Hans Kristian Fløystad (Tjalve) med 3.43.16 iår har begge fått plass i A-heat. Filip Ingebrigtsen (3.51.70) løper i B-heatet.

Unge Marius Bakken Støle fra Sandnes er vi veldig spent på. Han løper i B-heatet på 400m hekk kl 1745, og med 53.87 iår er Marius i flott utvikling.

Kristian Magnussen fra Haugesund løper 400. Etter sin gode 2009 sesong hvor han noterte 48.25, har det iår foreløpig stoppet på 49.57. Hvorvidt tid ble oppnådd i standard vestlandsvind eller ei har vi ikke sjekket    

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close