Wenche i sterk løpsform

 

Frøilandsvannet rundt – kontrollmålt til 16598m – ble avviklet lørdag med kjente ansikter på toppen av resultatlista. Iår valgte man å droppe ekstra tilbudet om halvmaraton, slik at alle 84 deltakere løp samme konkurranse

Jarle Risa vant her i 2005 på 58.51, senere har de beste gjerne valgt halvmaraton. Svein Ove Risa med vinnertid lørdag 57.55 er i glimrende form, noe hans imponerende medaljeløp på 10.000m under veteran EM i mai også bekreftet

I kvinneklassens 16,6km var det i Frøilandsvannet rundt vi første gang virkelig fikk øynene opp for Anne Jorunn Hodnes løpsstyrke. Hennes løyperekord på 1.04 tallet fra 2005 ble senket til utrolige 1.00.38 i 2006. Vi er usikker om denne tiden er den korrekte eller hvorvidt 1.00.00 (oppgitt i res.liste kondis.no) er den riktige løyperekord

Og flere GTI jenter har gjort det bra her, før Wenche iår smelte til med 1.04.06. Samme år (2006) som Anne Jorunn gjorde sitt supertid, var også Vigdis Holst i slag og løp på 1.03.15. Kari-Anne Billingstad gjorde sitt superløp her i 2007 med 1.06.18, mens Lene Rørvik vant kortløypa i 2008 med 1.06.32

Lene Rørvik deltar forøvrig sammen med klubbkollega Wenche til Skagerakmila førstkommende helg. Skagerakmila er et festlig men ikke altfor lettløpt 10km gateløp som hvert år arrangeres siste fredag i juni i Arendal sentrum og hvor starttid bruker å være såpass gunstig som kl 1900

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close