Idrettsprofiler på tur

Atle Tanum

speaker på Stavanger Marathon og Siddisløpet, fortsatt blant landets ledende veteranløpere (hvis han løper) syklet Nordsjørittet på 2.58.59 – 1.plass klasse 50-54 med 808 startende i klassen

 

Johnny Vea

var eneste GTI løper som maktet å slå denne tiden i Nordsjørittet. Med 2.58.33 ble Johnny nr 35 av eliteklassens 41 startende

 

 

Ivar Kloster

måtte se seg slått med 1 sek av Jarl Gaute Aase i Nordsjørittet – Aase en av regionens kanskje største løperlegender gjennom alle tider. Tider 3.18.40 og 3.18.41. Ivar som har en 4.plass i sin klasse i maraton NM så sent som i 2008, har vært på adskillig mer spenstige turprosjekt enn et lite maratonløp. Peanuts…Litt mettet av løpingen svingte han i 2009 sykkelen fra Amsterdam til Praha. Ifjor syklet han lengre enn gutta i Tour de France da «se alltid lyst på livet» Ivar syklet fra Gibraltar-Hirtshals på 27 dager

Nå skal du bare sjekke http://ivarnordkapp-lindesnes.blogspot.com  så vil du kunne følge Ivars reisebrev fra turen Norge på langs, en tur som starter imorgen 22.juni  

 

 

Gunnar Eiterjord

er en annen blant GTIs ultra kondisjonerende. Gunnar syklet også Nordsjørittet (3.31.01) etter at han tidligere iår i bl.a. Sesilåmi gjorde ypperlige prestasjoner i skisporet. Kondis.no har som toppsak idag bilder og rapport fra de aller siste forberedelser til turen vi har visst om en stund:

De 2600 km Norge på langs fra Nordkapp-Lindesnes skal gjennomføres på rulleski. Også Gunnar starter samtidig med Ivar imorgen onsdag. Etter plan skal man nå Lillehammer den 19.juli og visst alt stemmer skal man være fremme i Lindesnes 26.juli. Med i støtteapparatet finner vi en annen kjenning. Morten Karlsen – superarrangør av Morten løpene i Njåskogen – har påtatt seg å være lagets sjåfør

 

 

Randi Edvardsen

gjorde igjen et flott løp i Nordmarka skogsmaraton hvor over 500 deltakere fullførte helmaraton i kupert terreng. Med kun et løypevalg her, vil helmaraton samle mye deltakere, noe også vår erfaring med 3 sjøers halvmaraton viser

 

 

Jan Hetland

er far til Thomas og fullverdig GTI medlem, den 5.te er det vel med boligadresse Egersund. Jan løp også Nordmarka skogsmaraton iår for 13.gang. Ikke vet vi, men det er neppe mange som har deltatt og fullført flere ganger i dette meget krevende maratonløpet

 

 

Lise Lithun

er en av våre som til helgen løper Midnight Sun Marathon i Tromsø. GTI var der oppe med en gruppe på 20 løpere i 2009, hvor vi fikk NM gull og NM sølv i kvinner senior + noen medaljer også i veteran klassene. Lise bruker å plassere seg høyt opp på resultatlista. Vi ønsker lykke til – løpet starter lørdag aften kl 2030. Det må løpes uvanlig fort for å fullføre samme dag som man starter i Tromsø      

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close