Stavanger Marathon: Dan Olav er klar

Kondis.no har ute en flott rapport fra Ølmedalen rundt 2.pinsedag laget av Gisle Sellevoll. Kondis er landets mest leste nettsted idrett mest fordi man her finner daglige rapporter om løp som angår oss selv, hverdagsheltene på tur i små eller større mosjonsløp

Kondis er også fagorgan løp og på en ryddig måte evner Kondis i forkant å fortelle om plasseringsmuligheter i mesterskap. Kondis er som faglig meget oppegående, også Norges Friidrettsforbunds rådgiver i spørsmål om mellom og langdistanse friidrett og hvert år nominerer Kondis årets veteranløper hvor veteran tabeller benyttes for å vurdere løperes nivå ift alder/distanse

Om vi la veterantabellen til grunn ville Dan Olav Tjessem Meling sin tid i gateløpet Ølmedalen rundt ut fra alder gitt ham sluttid 21.35. Blant 1100 deltakere ville Dan Olav blitt nr 3, kun Urige Buta – kåret til årets langdistanseløper for 4.gang på rad – og Ørjan Grønnevig ville slått ham. Dan Olav ville slått Petter Nordthug jr med 1,40min om hans alder ble lagt til grunn

Dan Olav er ellers arkitekten bak omleggingen av såvel halvmaraton som helmaraton løypa i Stavanger Marathon. Deltakere skamroser løype omleggingen, deltakerantallet ble fordoblet fra 2009 til 2010, men vi venter enda flere iår. 205 påmeldte er betydelig mer enn på samme tid ifjor.

I neste nummer av Lokalavisen som distribueres til 120.000 husstander kan du lese mer om forberedelsene. Det vil bli vist bilde av herlig engasjerte unger i Barneløpet, eneste i løpsprogrammet hvor startkontingent (kr 50) ikke økes ved sen påmelding. Her vil vi også fortelle at egentlig kan alle delta på en distanse lørdag 27.august når et av idrettens mer folkelig anlagte breddearrangement inntar Stavanger sentrum og hvor Stavanger Torg bygges om til flott idrettsarena

Og for å nevne litt mer om Glatrimmen enda en gang. På Dan Olavs lørdagsjogg møtes joggere på ulikt nivå, man løper en rundløype i rolig fart avpasset etter nivå ved fremmøte og man starter kl 1530 fra parkeringsplassen ved Svithun videregående skole som ligger like ved det berømte Tjensvollkrysset.

Mandager og onsdager er det ellers Glatrim samme sted sommeren gjennom og man starter som alltid presis kl 1715

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close